10. helmikuuta 2007

kysymys

Sain eilen melkein valmiiksi villapaidan Isostaveljestä. Paitsi että lanka loppui. Tein ohjeen mukaan, ja minulla oli ohjeen määrämä määrä lankaa. Kauluksesta jäi uupumaan 10cm ja kaikkia saumoja en saanut yhdistettyä. Kävin tänään etsimässä kaupungilla lankaa. Menitassa ei ollut, mutta vissiin Tapiolan Menitasta tulisi kerä Korkeavuorenkadun myymälään. Tipunko nyt kisasta vai saanko jatkaa? :O

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Ihan ankarimman kautta putoaisi, mutta ylidiktaattori on tänä vuonna priorisoinut töiden valmistumisen aivan täydellisen lankapaaston edelle. :) Muillekin olen tuomaroinut, että työ pitää punnita ennen viimeistelyyn ostetun langan käyttöä, eikä uutena ostettua lankaa saa laskea grammakulutukseen. :)

pohjis kirjoitti...

Okei. Punnitsen nyt työn ja ilmoitan sen vasta sitten kun koko homma on kursittu kasaan. Kiitos! :)Paitsi että en tajunnut ihan tuota vikaa juttua, mihin grammakulutukseen? Se kerä jonka haen ensiviikollahan on pelkkää plussaa lankavarastooni?

Marjut kirjoitti...

Ah, ihanaa armollisuutta ylidiktaattorilta. :-)

Ja jos oikein tulkitsin, niin voit ilmoittaa kuluneisiin lankoihin eli neuleen painoksi ennen uuden langan ostoa käytetyt langat, noita täydennyskeriä ei voi laskea mukaan siihen saldoon.