13. helmikuuta 2008

Neulomista nurinpäin ja muuta selitystä

Ei tule valmista ei... Vauvan korvaläpällinen pipo on viimeistelyjä vailla valmiina: pitäisi vain reipastua ja ommella korvaläpät paikoilleen, taite kaksinkerroin sekä pyöritellä nyörit. Tuossa se on odotellut jo monta päivää. Toinen Vaaka-tilkku on langanpäiden päättelyitä vailla valmiina, hommaan ei menisi kuin muutama minuutti, mutta monta päivää on sekin odotellut.
Nurinpäinkin on neulottu eli purkuhommia on tullut: Vine Lace- sukasta nyppäsin puikot rivakasti irti, kun työ ei enää puhutellut ja taas on lanka sievästi kerällä - toistamiseen. Ja mikä eniten sapettaa on se, että purkuun meni vauvan villatakkikin... Ravelrystä löytämässäni poikittain neulottavassa takissa ehdin tekemään toisen etukappaleen ja luomaan hihaa varten silmukat ennen kuin luin ohjeen uudelleen: kuuden kerroksen mallineuleesta olin tyynesti "unohtanut" kaksi kerrosta. Ja taas rivakalla ranneliikkeellä oli tekemistä... Tekele on jo uudelleen puikoilla ja ohje on luettu tarkemmin läpi, joten todennäköisyys onnistumiseen kasvoi:)
Ja pari pientä keskeneräisyyttä on myös puikoilla, joten ehkä saan jotain valmiiksi tämän kuun aikana. Tai sitten en!

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Voi! Mulla on vähän samanlaiset fiilikset. Tuntuu, etten saa mitään aikaan, aloittelen vaan... Mutta positiivisesti ajateltuna: kulutus se on pienikin kulutus! Tsemppaan sua hirveästi päättelemään sen yhen vaakatilkun ja raportoimaan sen meidän blogiin ennen klo 19 tänään, että se ehtii viikkokatsaukseen mukaan! :) (Toivottavasti auttaa, eikä aseta paineita.)