1. maaliskuuta 2009

Loppuraportti!

Ensinnäkin suurivaltavahienoisoihana uutinen,

KUKAAN MEISTÄ EI SORTUNUT OSTAMAAN LANKAA HELMIKUUSSA!

Isot taputukset siitä meille!

Yhteinen saldomme ylitti hienosti 12 kiloa, ollen tarkasti sanottuna 12 kiloa ja 90 grammaa. Muut ovatkin jo ehtineet blogauksissaan tai muuten viestittää ettei lisägrammoja ole raportoimatta, mutta Dricsulta en vielä ole ehtinyt saada tietoa onko jotakin lisää sittenkin valmistunut. Mutta joka tapauksessa, me muut saimme yhdessä neulottua 12 kiloa ja kaikki sen yli on sitten Dricsun käsialaa :). Heitäppä siis postaus perään jos kerrottavaa vielä on.

Henkilökohtaisissa saavutuksissa kärkipaikan piti tiukasti itsellään Annariu kulutuksella 2676 g. Minä itse eli punanen sitten tikutin toiseksi eniten lankaa eli 1518 g (vaikka salainen tavoite oli ylittää 2kg). Kolmas kilon ylittänyt oli Teija tuloksella 1341 g. Jennyn jäädessä harmittavat 17 grammaa kilon rajapyykistä saldollaan 983 g. Seuraavassa muiden blogimme lankahamstereiden hienot langankulutukset:

HannaM                  834 g
Mystery Knitter    770 g
Strilla                      542 g
TiinaV                     520 g
Iso Gnu                   485 g
Shamina                  477 g
Muriska                  451 g
Vaapukka               434 g
Hekla                      400 g
Talutin                    325 g
Wool Rat                154 g
Petra                      90 g
Dricsu                     90 g

Ja tämähän tarkoittaa kahtasataaneljääkymmentäyhtä (241) 50 gramman kerää vähemmän lankaa varastoissamme! (Joten se puute on äkkiä korjattava uusilla kerillä)

Olkaamme siis ylpeitä saavutuksestamme! Kiitos kaikille mukavasta neulontaseurasta ja hauskaa neulontavuotta. Nähdäänhän taas ensivuonna hamstereissa?

- apuemo punanen kuittaa

Punasen viimoiset raportoitavat


Loput kolme vaakatilkkua tältä kuulta. Olleet valmiina jo muutaman päivän, mutta ensin joutuivat odottamaan kuvaajaa ja sitten bloggaajaa. Grammoja näistä tuli 126.


Tarkoille meni, mutta valmistui se! Hetkeä vailla pultayötä, rakkaan kummitätini (kahden vuoden) synttärilahja. Viime vuonna luvattu ja tänä vuonna luvattu ja tehty. Mallina Samus, lankana kaksinkertainen Neveda Sirene. Syy miksi ette koskaan ole kyseisestä 100% villalangasta kuulleet, on se että olen perinyt hyvin marinoidun langan mummoltani. Veikkaisin että viimeistään 80-luvulla on tuo ostettu. En siis ole omaa syytäni lankahamsteri vaan mummiltani perinyt kyseisen hamsteriuden (eiks oo hienosti taivutettu sana!). Lankaa kului L-kokoiseen paitaan 4,5mm puikoilla tehtynä 766 g (punnitsin jopa vetoketjun erikseen että voin sen vähentää saldosta). Tämä tarkoittaa sitä että mummini mun on hamstrannut lankaa vielä minunkin paitaan, ainakin jonkinlaisen uskon jäljellä olevasta 550 grammasta saavani. Oli muuten toinen palmikkotyö ikinä, ensimmäinen oli sormikkaat Fabelista minulle, kämmenselässä oli palmikkoa.

Tässä siis omat viimeiset grammani. Tässä samalla olen merkkaillut teidän muiden grammoja kirjanpitooni ja samalla myös merkannut mikäli bloggaaja ilmoitti niiden olevat vikat grammat. Loppuraporttia odotellessa...
Posted by Picasa

Kiitos ja kumarrus...

Tällä kertaa kuvaton postaus (kuvat ym. tulee blogiin illalla jossain vaiheessa).

Torstai iltana valmistui panta 7veikasta, suuren käsityölehden 02/09 ohjeella, 38g.

Sitten jatkoin perjantaina Teddy/MarioMyssy linjaa ja tein Niilolle monsteriauto myssyn, 72g.

Myssyn jälkeen tikuttelin loppuun iskän pipon, jota on tikuteltu joka välissä helmikuun alkupuolelta asti, tylsää 3o2n resoria mustasta 7veikasta (piti tulla käänteinen, mutta kavennus vaiheessa ei ollut ohje mukana, joten sovelsin) 76g.

Perjantai-iltana pistin puikoille vielä yhdet sukat, joita sitten neuloin maanisesti loppuun asti, molempia samaan aikaan. Viime yönä 23:56 ne valmistuivat painaen 120g. Joten saldoon saapi lisätä vielä 306g.

Päätän täten hamsterikuuni saldoon 2676g. Tyytyväinen olen, kun tavoitteekseni laitoin viime vuoden tuloksen ylittämisen ja samalla 2kg ylityksen. Harmittavan vähän jäi 3kg:sta uupumaan, mutta ensi vuonna sitten. Kesken jäi vain pusero teddystä, joka vaan rupes tökkimään. Langalle on kuitenkin uusi suunnitelma, joten alan purkuhommiin huomisissa.

Suuret kiitokset apuemännälle, ylihamsterittarelle, sekä kaikille kanssahamstereille!

Annariu kiittää ja kumartaa, ja poistuu takavasemmalle, viettäen vapaa-päivän ilman neulomuksia toistaiseksi.

Hobittitakki

Kiitokset kanssahamstereille ja apuemäntä punaselle!

Sain neulottua Aaron hobittitakin valmiiksi, lankaa kului 216 grammaa. Lankana Novitan Florica ja puikot 3 mm, napinlävissä 2 mm. En ole takkiin ihan täysin tyytyväinen, helma tuppaa rullautumaan ja takista tuli hieman liian iso. No, onpahan vähän kasvunvaraa. Palmikoista tykkäsin kovasti, vaikka alkuun niiden väkertäminen myös nurjilla silmukoilla tuntui työläältä.


Hamsterikuukauden aikana neuloin yhteensä 520 grammaa. Aika mitätön suoritus joihinkin himoneulojiin verrattuna... Hamsterikuussa nyhersin:

Kahdet Kerttu-sukat Novitan Nallesta
Kaksi Sweet Baby Capia Novitan Woolista
Neljä tilkkua Rottahuiviin Novitan Seitsemästä veljeksestä
Cardigan for Merryn Novitan Floricasta

Viimeiset...

Viime yönä hippasen vajaa puolenyön valmistui viimeinen työ. Ilmoittelen kaikki parin viime päivän grammat, mm. pari pipoa ja sukat, kunhan kotiudun muutaman tunnin kuluttua.

Kuun neulomukset

Olen neulonut kuun aikana:

Lankaa kului yhteensä 485 grammaa.