2. maaliskuuta 2008

Viimeinen katsaus

Kaikki eivät ole itsestään ilmoittaneet vielä, mutta koska lopulliset grammat piti ilmoittaa eiliseen mennessä, oletan, että tämä on tässä. Koko blogimme kulutus vielä yhteenvetona:

Aiju
2 626,1 g

anna

206 g

Daalia

902 g

Ellix

205 g

Evelin

487 g

Hintriika

3 828 g

JennyF

1 270 g

KaraMelli

276 g

Liinu

1 122 g

Mari

565 g

Minna

550 g

muoriska

322 g

MysteryKnitter

593 g

Outi

410 g

Punanen

855 g

Puputsi

1 528 g

stanna

1 859 g

Taija K

840 g

Tarja

2 790 g

Tinttimi

0 g

uhoava gnu

305 g


Yhteensä siis 21 449,1 grammaa, joka vastaa 429 kappaletta 50 gramman keriä. Miettikää, mikä kasa se on lankaa! Hieno suoritus kaikilta!

Apuemännän ominaisuudessa kiitän kaikkia osallistumisesta ja hauskasta yhteisestä langankulutuskuukaudesta. Ensi vuonna uudestaan! :)

13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiitokset kanssahamstereille ja apuemännälle! Tunnustan, että retkahdin heti, kun hamsterikuukausi loppui... Eilen tuli ostettua muovikassillinen lankaa Hämeenlinnan reissulla :)

Pioni kirjoitti...

Kiitoksia apuemännälle ja koko porukalle! Oli mukava osallistua ja seurata myös muiden tuloksia blogista!
Pahoitteluni, etten ilmoitellut mitään, olin matkalla 28. päivän aamu-tänään, enkä hoksannu ennen sitä laittaa mitään viestiä. Mutta toi 205g jäi sitten saldoksi. Ei ihan tavoite, mutta olen tyytyväinen, että edes sen verran ja sain oltua kuukauden ostamatta lisää. Tiukille kyllä meni, olin Tallinnassa kylpylässä ja kylpylän viereisessä kaupassa oli ale-päivät ja siellä kivaa mohair-lankaa myynnissä n. 0,7e/50g. Mutta odottelin sitten sitkeästi lauantaiaamua ja kävin vasta sitten muutaman kerän ostamassa. Lauantaina kävin myös Karnaluksiin tutustumassa. Aikamoinen paikka!!! :)

Ensi vuonna uudestaan hamsteroimaan!

Pioni kirjoitti...

Niin, ja kiitokset myös Kristelille! :)

uhoava gnu kirjoitti...

KORJAUS listaan! Minun saldostani on näköjään unohtunut viimeisimmät 50 grammaa, eli saldokseni tuli 305 grammaa! Tästä siis näkyy kaikki postaukseni: http://lankahamsterit-3.blogspot.com/search/label/uhoava%20gnu

Ja sitten vielä kiitokset hamsteroinnista kaikille kanssahamstereille ja emännille! Ei tullut grammaakaan ostettua ja neulottuakin sain jotain väsymyksestä huolimatta, loistohomma!

Tarja kirjoitti...

Tavataan taas ensi vuonna!

Tarja kirjoitti...

Tavataan taas ensi vuonna!

Tarja kirjoitti...

Tavataan taas ensi vuonna!

Stanna kirjoitti...

Kiitos lähtee myös täältä päin Kristelille, Puputsille sekä tietenkin kaikille kanssahastereille. Itse en vielä varsinaisesti ole lankaa ostanut, ostin kyllä lauantaina mutta ne menee SNY:lle. Muutenkin on tarkoituksena jatkaa laihista vielä niin että ostan lankoja vain tarkoin suuniteltuihin projekteihin. Kaikki ne muut työt hoidan tuolta varaston puolelta

MysteryKnitter kirjoitti...

Kiitos tuhannesti kerran vielä. Saa nähdä tuleeko jatkoa. Ja ensi vuonna uusinta totta kai.

Minna kirjoitti...

Kiitokset hamstereille ja apuemännälle ja ylihamsterille taas kerran mukavasta hamsteroinnista :O) Hiljainen ja salainen haaveeni puolen kilon ylittämisestä toteutui ja tietysti langanostamattomuus. Minä retkahdin myös heti toisena maaliskuun päivänä kun tein hahtuvatilauksen netissä. Ja tänään jo pari kerää kaupasta tarttui mukaan. Mutta toivottavasti ensi vuonna taas tavataan :D

JennyF kirjoitti...

Kiitokset kaikille ja emännille varsinkin! Hurjia kulutuksia joillakin oli, onnea!

Puputsi kirjoitti...

Korjasin saldon ja ilmoitin Kristelille, uhoava gnu.

uhoava gnu kirjoitti...

Kiitos Puputsi!
Mitä vähemmän grammoja, sitä tarkempaa ;)