9. helmikuuta 2009

3+3=133


Tämän sain aloitettua jo reilusti viimeviikolla. Mutta sitten meni puikot rikki ja kävin vasta lauantaina ostamassa uudet. Lauantai-iltana pyöri kone ja sunnuntaina istuin tikuttamassa koristeita telkkarin ääressä. Kysessä on minun saunahattu, jonka ansiosta toivottavasti hiukset eivät saunomisesta kärsi ja myös saatan vähän pidempään istua saunan lämmössä. Ajatuksena on kastella hatun sisäpuoli kylmällä vedellä jolloin se "eristää" saunan kuumuuden ulkopuolelleen ja pitää pikkuisen pääni viileämpänä. Raportoin sitten omaan blogiini ensimmäisen saunomiskokemuksen aikanaan. Meillä ei ole omaa saunaa, joten ensitesti tulee sitten kun käymme sukulaisissa tai mökillä :)
Ohje ja lanka hankittu Sataman käsityökauppa Ulpukasta Lahdesta
Ohjeen kirjottaja: Varpu Kalenius
Lanka: Virtain villan 100% villalanka
Menekki: 110 g (josta 100g em. ja loppu jotain muuta,
unohdin ettei mun pitäny tehdä taitetta jolloin lanka olisi riittänyt hyvin)
Puikot: 5,5mm pyöröt ja 5mm sukkikset
Vanutus: 40 astetta eko-ohjelmassa muutamien housujen ja paitojen kanssa


3x Tiskirätti
Ai kuka on jääny koukkuun? :D
Alimpana jo tuttu vohvelirätti. Keskellä erilainen vohvelirätti, jonka mallista en ihan niin paljoa tykännyt kuin tuosta toisesta. Päällimmäisenä on pintaneulekolmioita. Lankana kaikissa Novita Bambu ja puikot 3mm. Ja varmasti teen loputkin bambuni tiskiräteiksi. Osa menee tädilleni ja loput jää varmaan kotiin. Eli tämä ei jää tähän!
Kaikki kolme yhteensä 53 g.


Ja lopuksi kolme vaakatilkkua peittoon joka menee aikanaan hyväntekeväisyyteen. Langat on kirppariostoja enimmäkseen, luultavasti seiskaveikkaa. Kolme tilkkua yhteensä 80 g.

Posted by Picasa

Ei kommentteja: