1. maaliskuuta 2009

Punasen viimoiset raportoitavat


Loput kolme vaakatilkkua tältä kuulta. Olleet valmiina jo muutaman päivän, mutta ensin joutuivat odottamaan kuvaajaa ja sitten bloggaajaa. Grammoja näistä tuli 126.


Tarkoille meni, mutta valmistui se! Hetkeä vailla pultayötä, rakkaan kummitätini (kahden vuoden) synttärilahja. Viime vuonna luvattu ja tänä vuonna luvattu ja tehty. Mallina Samus, lankana kaksinkertainen Neveda Sirene. Syy miksi ette koskaan ole kyseisestä 100% villalangasta kuulleet, on se että olen perinyt hyvin marinoidun langan mummoltani. Veikkaisin että viimeistään 80-luvulla on tuo ostettu. En siis ole omaa syytäni lankahamsteri vaan mummiltani perinyt kyseisen hamsteriuden (eiks oo hienosti taivutettu sana!). Lankaa kului L-kokoiseen paitaan 4,5mm puikoilla tehtynä 766 g (punnitsin jopa vetoketjun erikseen että voin sen vähentää saldosta). Tämä tarkoittaa sitä että mummini mun on hamstrannut lankaa vielä minunkin paitaan, ainakin jonkinlaisen uskon jäljellä olevasta 550 grammasta saavani. Oli muuten toinen palmikkotyö ikinä, ensimmäinen oli sormikkaat Fabelista minulle, kämmenselässä oli palmikkoa.

Tässä siis omat viimeiset grammani. Tässä samalla olen merkkaillut teidän muiden grammoja kirjanpitooni ja samalla myös merkannut mikäli bloggaaja ilmoitti niiden olevat vikat grammat. Loppuraporttia odotellessa...
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Upea!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tosi on! Upea on!