8. maaliskuuta 2010

Pipoa pukkaa

Paha pipo-mania vaivasi viime viikolla. Vielä kun pipoille löytyi kohde, niin puikottelin niitä lähinnä pakkomielteisesti ja samalla kului lankavarastosta paksumpia lankoja. Neulominen on kuulemma mukavaa ja rentouttavaa... Ei siltä tuntunut, kun asetin itselleni hurjia pipo-tavoitteita. En ihan saanut kymmentä pipoa tehtyä perjantaiksi. Purin välillä, kun pieni täydellisyydentavoittelija iski. Ja torstai-illan käsityökahvilaa piti ideoita ja siellä en ehtinyt tehdä oikein mitään. Mutta seitsemän pipoa valmistui viime viikon aikana ja kun kaivoin varastosta yhden vanhan, niin sain kahdeksan pipoa lähetettyä Vaaka ry:n keräykseen.

Ylärivin pipot Novitan Teddy-lankaa, alarivissä oikealla Novitan Hippyä ohuella villalangalla vahvistettuna ja vasemmalla Novitan Jengaa.

Aikaisemmin ilmoittamani yhden pipon lisäksi kulutusta tuli viime viikon aikana seuraavasti:
3 x Teddy-pipo yht. 175 g
Jenga-pipo 50 g
Jenga+Kimmo-pipo 55 g
Hippy+Kimmo-pipo 35 g
Ram Rainbow-pipo 49 g
ruskea-oranssi patalappu 33 g
Ram Rainbow-pipo 49 g

Kimmo on jotain todella hyvin marinoitua kotimaista lankaa, jonka olen ostanut kirpparilta. Tulipahan sekin käyttöön. Ram Rainbow taasen on Venäjältä ostettua lankaa, joka on enimmäkseen akryyliä, mutta ohuen villalangan kanssa siitä tuli ihan kiva pipotin.

4 kommenttia:

Hapero kirjoitti...

Moi!
Laitahan tunnisteeksi hyväntekeväisyys, niin osallistut lisäarvontaan. ;) Kurkkaa pääblogiin.

juli kirjoitti...

Joskus on hulluudesta hyötyäkin :-) Ihana pipokokoelma!

Mari kirjoitti...

Kiitos Hapero muistutuksesta :) Luin pääblogia tämän viestin kirjoittamisen jälkeen ja ajattelin, että tarttis laittaa hyväntekeväisyys-tunniste pipoihin. Nyt se olisi taas unohtunut ilman muistutustasi.

Merja kirjoitti...

Onpas hyvä idea - kiitos tiedosta, että pipoja tarvitaan. Valitettavasti nyt on kaikki langat pakattuna muuttolaatikoihin, mutta toihan oli koko vuoden tempaus. Mulla olis Karusellia ja Mamboa, joita vois käyttää pipoihin.