30. tammikuuta 2011

Apuemo esittäytyy ja käytännön asiaa

Ihanaa nähdä, että olette jo päässeet esittelyiden kanssa vauhtiin ja aika moni on saanut hyväksyttyä blogikutsun. Hyvähyvä!

Kolmosissa teidän apuemona pyörin siis minä Tui, oma blogini on Tuin kutomo. Tämä on luultavasti kolmas kertani hamstereissa tai neljäs, en muista! Toinen kerta apuemona ja koska jätin viime vuoden väliin hamsteroinnin suhteen niin on taas kiva kaivella varastoja ja neuloa itseään haastaen. En tähtää koviin kilomääriin, hyvä jos kiloonkaan pääsee mutta josko saisi oltua ostamatta sitä lankaa. Kun sitä on köh kertynyt. :D

Käytännön asioista sen verran, että kun postaatte tänne, laittakaa tunnisteeksi aina oma nikki niin on sitten helpompi tarvittaessa seuloa postaukset per kirjoittaja. Kulutusgrammoja kun ilmoitatte niin voisimme käyttää tunnisteena sanaa VALMIS! ja huomaa huutomerkki. :) Siten osaan poimia viikkoraporttiin kaikkien grammat. Kuten Kristel-ylidiktaattori onkin kertonut niin joka viikko tehdään viikkoraportti joten muista ilmoitella heti kun saat valmista niin saadaan kisaan mukaan heti kaikki grammat! 1.3. teen loppuraportin joten siihen mennessä tarvitsen kaikkien grammat. Mikäli tulee sääligramma-anomuksia tai ikuisuusgrammahaaveita, hihkukaa minulle niin välitän viestiä Ylidiktaattorille joka tekee päätökset.

Nyt ehtii vielä terotella puikkoja ja kaivella langat esiin valmiiksi, tiistaina sitten aloitellaan! 2.2. ei vielä ole viikkoraporttia koska ollaan juuri vasta päästy vauhtiin mutta seuraavalla viikolla sitten sitäkin hienompien lukumien kera, eikös vaan! Ja jos tulee kysyttävää, kysykää reippaasti! Tsemppiä koetukseen kanssahamsterit!

Tunnisteista vielä! Käytetään esittelyssä tunnistetta esittely. Muita tunnisteita saa ehdottaa sitä mukaa kun tulee tarvetta!

1 kommentti:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Voi, tunnisteeksi ei huutomerkki kelvannut, pahoittelen.