17. helmikuuta 2011

Huimaa menoa!

Toinen viikko on takana ja huimaa tahtia te naiset neulotte! Yhteensä viikolla kaksi meidän alablogissa neulottiin 2229g ja kokonaiskulutus on jo valtavat 4191 grammaa! Hyvä me! Päivitän taas sivupalkkiin kunkin saldon tämän viikon grammoineen, hihkaiskaa jos tuntuu ettei ole oikea luku niin lasketaan yhdessä. Humanistina kun myönnän etteivät numerot ole miun vahvuus.

Tällä hetkellä kolmosissa Maikki on neulonut eniten grammamäärällään 1755, hyvänä kakkosena tulee Inkeri saldolla 1250 grammaa ja kolmossijalla Marja tasan kilolla.

Nyt apuemo jatkaa myssyn neulomista, että on ensi viikollekin jotain grammoja kirjattavaksi!

7 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Hyvä me, iso määrä lankaa!

Pari kysymystä on ilmaantunut mieleeni:

1. Olen tekemässä pipoa, johon suunnittelin tekeväni tupsun. Lasketaanko tämä tupsu mukaan grammoihin, vai punnitsenko pipon ennen tupsun kiinnittämistä?

2. Ystäväni harkitsee liittyvänsä Juju-kerhoon kauttani. Suosittelija (eli siis tässä tapauksessa minä) saa valita palkinnon, joista houkuttelevin olisi Teeteen lankapaketti. Langat tulisivat postissa sitten joskus aikanaan, kun ystäväni on saanut ekan kirjatilauksensa ja maksanut sen. Katsotaanko tämä langan ostamiseksi, vai voinko huoletta valita suosittelijanlahjaksi lankaa?

Kristel kirjoitti...

Pipojen tupsut, huivien hapsut jne ovat osa neuletta ja lasketaan työhön mukaan. :)

Tuollainen suosittelijalahjaksi valittu lanka on vähän sääntöjen venyttämistä, lahjoitukset on kyllä sallittu mutta enemmänkin tämä liittyy vaihtoihin ja muihin yllättäen ja pyytämättä -tilanteisiin. Olen aikaisemmin linjannut että ei ole sääntöjen hengen mukaista pyytää toista ostamaan itselleen lankaa, tuo langan tilaaminen itselleen lahjaksi on aika vastaava. :)

Maikki kirjoitti...

Kiitos infosta Kristel :).

Vielä kysyisin tarkennusta tästä suosittelijan lahja -jutusta: Jos siis valitsen suosittelijan lahjaksi lankaa, niin tipahdanko automaattisesti pois? Entäpä jos ystäväni palauttaakin tilaamansa kirjat, tai maksaa laskunsa vasta maaliskuussa: suosittelijan lahjahan lähetetään minulle vasta, kun uusi jäsen on maksanut laskunsa (ja laskun eräpäivä voi olla vasta maaliskuun puolella).

Heh heh, taitaa mennä jo vähän omiin sfääreihin nämä minun pohdinnat... :D.

Kristel kirjoitti...

On se suosittelijan lahjan tilaaminen kuitenkin tavallaan tietoinen lankatilaus. :) Ja onhan samoin kiellettyä hamsterikuussa myös esimerkiksi tilata verkkokaupasta lankaa tai liittyä lankaklubiin, vaikka toimitus olisi maaliskuun puolella. ;)

Maikki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maikki kirjoitti...

Jos lankalahjan vastaanottaminen katsotaan lankojen tilaukseksi niin siinä tapauksessa jään sitten kisasta pois. Tuo kilo ilmaista Teeteen sukkalankaa on kuitenkin niin houkutteleva tarjous, että pakkohan siihen on tarttua :).

annariu kirjoitti...

Annariun saldo 20.2 mennessä edelleen 0g, ei 60g, kuten sivupalkissa lukee, ensimmäiset grammani ilmoitan vasta tänään :)