23. helmikuuta 2011

Mustikkaviiniä

Tässä kuva viimeviikkoisesta neuleestani eli Villapeikon Mustikka-piposta. Pidän siitä paljon, se istuu napakasti, ja lämmittää varmasti mukavasti lämpötilan noustua -10:n yläpuolelle. Langan olemassaolosta en ollut edes kunnolla tietoinen ennen kuin löysin sen laatikostani. Itse asiassa minulla oli sitä kaksi vajaata kerää, toista olin käyttänyt tuftauksessa ja toisesta olin luonut loimea kangaspuihin.

Sain tänään myös Hat Heel Socksit (violettia ja tätä samaa viininpunaa) valmiiksi ja niille kertyi painoa 90 g. Niistä tuli aavistuksen verran liian pienet, ympärysmitta on mukavan tiukka, mutta huomasin jostain syystä aloittaneeni kärkikavennukset muutamaa kerrosta liian aikaisin. Kokeilen käyttää niitä hetken, ja sitten joko a) puran kärjen ja teen uudelleen tai b) laitan sukan menemään sukujuhlien arvontapöytään varustettuna koon 37 kokolapulla ("siis alunperinkin ajattelin tehdä 37:n sukat...").

Kiusauksiinkin lankarintamalla olen jo joutunut: Tokmannissa näin Rose Mohairia hintaan 2 e/kerä. Ja väreissäkin se kaunis viininpunainen. Olen jo kauan haaveillut tekeväni Novitassa olleen kietaisujakun (=vain viisi kerää). Mutta väistin kiusauksen, vaikka arvaankin, ettei niitä ole siellä enää kuun loputtua.

Nyt puikoilla Moda 2/2010:stä vauvan baskeri heleänvihreästä Lanetista.

4 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Tarjouksia tulee ja tarjouksia menee! Kummasti kaupan edulliset tarjoukset huutavat hyllystä, kun pitää taukoa Hamsterikuukauden verran. Kestetään vielä hetki ja aherretaan, mahtuu sitten taas uutta lankaa varastoon, kun entistä on käytetty pois. Onneksi voimme yhdessä pinnistellä!

Tui kirjoitti...

Mustikkapipo on kyllä ihana. :) Ja grammat kirjattu!

Roina kirjoitti...

Kaunis pipo!! <3 Tämän ohjeen minäkin haluaisin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä kun väistit! Niin minäkin tein Huuto.netin suhteen.