8. helmikuuta 2008

Liinu Myöhäsen tili

Rakkaat sisaret!

Tavan mukan olen hukassa määräpäivien takia. Vaikka mikä projekti olisi menossa, aikataulussa pysyminen takkuilee. Päädyin nyt siihen, että tässä ensimmäisessä kirjoituksessa sekä lyhyesti esittelen itseni ja tavoitteeni, ja lisäksi tähänastisen kulutukseni.

Osallistuin viime syksynä prosenttiliikkeeseen, ja sen ansiosta olen jokseenkin perillä varastostani. Kun syksyn kulutuksesta vähennetään tammikuun neuleet, on lankaa hamsterikuun alkaessa aika tarkasti 50 800 g. Pidän tavoitteena edelleen sen -10 %:n kulutusta. Se voi kyllä olla vaikeaa, koska tähän ei voi nyt laskea lahjoitettuja lankoja. Tänä vuonna en ole vielä ostanut (enkä saanutkaan) lankaa. Lisäksi minulla on keskeneräinen Mystery Stole 3 Wetterhoffin ohuimmasta silkkivillasta, mutta senkin valmistuminen on epätodennäköistä.

Ostamattomuus ei ole vaikeaa. Eikä neulominenkaan, kunhan startitis menee ohi. Kun alkuun päästään, niin valmista tulee nopeasti. Vaikeinta on se, että on aikaraja. Olen luonnostani niin rajaton. Esitän myös kysymyksen apuvoiman käytöstä toissijaiseen asiaan eli sellaiseen, joka ei kuluta lankaa. Ompeluttaisin nimittäin mieluusti edelleenkin monet napit aviomiehellä....

Tähän asti helmikuun valmistuneita ovat villatakki kuusivuotiaalle Nallesta ja Fiestasta sekä muuan pikkuasia, jota en vielä voi tässä kertoa. Langankulutus on yhteensä tasan 340 g. Ja uutta on puikoilla.

Lisää minusta ja mietteistäni voi lukea Villikanin lokikirjasta.

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! Laitoin kuluttamasi grammat ylös kirjanpitoon.