5. helmikuuta 2008

Pientä edistystä...

Jotain valmista täälläkin - ja ihan jämälangoista, sillä mitään kunnollista projektia ei ole vielä puikoilla. Eli ensiksi valmistui omien poikien tarpeisiin Bambinon jämistä pienet tumput ja pikkupipo - riittoisaa lankaa, olen ostanut sen kummityttöä ajatellen pian kahdeksan vuotta sitten ja aina sitä riittää, nytkin jäi vielä 7 grammaa... Mutta näihin kului yhteensä 23 grammaa.
Kaapissa lojuneista 7 Veljeksen jämistä valmistui raidalliset, kärjestä aloitetut sukat tiimalasikantapäällä ja lankaa kului 86 grammaa. Taas muistan, että raidallisten sukkien teko käy NIIN paljon helpommin itsestään raidoittuvasta langasta, nyt langanpäitä oli pääteltäväksi kohtuullisen paljon!
Koska sukista jäi pieniä lankanöttösiä, niin tikuttelin vielä Vaaka-tilkun, jolle painoa kertyi 41 grammaa. Kaapin kätköistä löytyi 7 Veljestä vielä pariin mielenkiintoisenväriseen tilkkuun...

Sukat ja tilkku valmistuivat siis hyväntekeväisyyteen. Yhteensä lankaa on kulunut 150 grammaa. Blogiin tulee tänään kuvia ja lisähöpinöitä jossain vaiheessa.

Voisko joku fiksumpi kertoa, miksi bloggeri ei huoli mun kappalejakoa?? Kirjoitusvaiheessa teksti on jäsennelty, mutta julkaistuna kaikki yhtenä pötkönä...

2 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Grammat merkitty kirjanpitoon.

Kappalejaosta en osaa sanoa muuta kuin sen verran, että mikäli haluaa selkeän kappalejaon, laittaa tekstiin kaksi riviä tyhjää. Yksi enterin painallus saa aikaan sen, että teksti alkaa seuraavan rivin alusta ja Bloggerin asetuksilla se ei näytä siltä, että siinä olisi kappalejako. Toisen kerran kun painaa enteriä, jää kokonaan tyhjä väli ja siten kappalejaosta tulee selkeämpi. En tiiä, miten oot tehny tähän asti.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä että sinä etenet. Minäkin etenen, mutta tuskaisan hitaasti. Pitäisi tyhjentää tuota digiboksia, että saisi neuloa oikein urakalla. Koskahan sitä jaksaisi tarttua niihin kolmeen filkkaan, jotka minulla on tuolla levyllä, ja käydä ne läpi? *huokaus* Mutta 500 g on edelleen tavoite, siitä en luovu.