22. helmikuuta 2008

Tämä toistaa itseään

Jotenkin tämä neulomiseni tuntuu toistavan itseään koko ajan. Tänä vuonna on valmistunut jo kolme Tychusta ja sitten väliin muutama pienempi juttu ja nyt ollaan taas pitsisukkamaailmassa. Tuossa jo hetken aikaa sitten esittelin yhdet pitsisukat ja nyt esittelen toiset (ja maailmassa olisi niin monia muitakin juttuja, joita voisi tehdä). Jotenkin vainteki mieli tehdä itsellekin pitsisukat lahjasukkien jälkeen. Jotenkin minun aina pitää saada neuloa itsellekin jotain, jos olen jotakin lahjaksi tehnyt. Ja seuraavaksi pitäisi varmaan tehdä avolle ne synttärilahjalapaset, jotka lupasin. Synttäreistähän on kohta jo kuukausi aikaa...no, jos ne tämän kuun puolella ehtivät valmiiksi, niin sitten ne ovat vain vajaan kuukauden myöhässä. =) Ja ehtiväthän ne, jos ahkerasti neulotaan. =)
Nyt kuitenkin takaisin niihin pitsisukkiin. Ostin joskus violettia Sisua ihan vain sen takia, että saisin tehtyä itselleni taas sukat ja nyt ne sitten valmistuivat. Malli on täältä ja lankana siis Sisu, jota 3 mm puikoilla saatiin kulutettua 69 g.

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Kauniit sukat! Mikään violetti ei voi ollakaan rumaa. ;) Ja sukkia saa väsätä niin paljon kun sielu sietää, ei ole olemassa mitään neulontapoliisia, joka vahtisi, mitä töitä kukin tekee. :)

Grammat merkitty kirjanpitoon.