18. helmikuuta 2008

Viikonlopun käsityöt

Viikonlopun sairastelu antoi hyvän syyn istua sohvalla ja kutoa vaikka siivottavaa olisi ollut. Valmiiksi sain hyväntekeväisyyttä varten 2 pienet sukat sekä yhdet lapaset. Kuvattuna on vain toiset sukat (näille tein lapaset kaveriksi). Koko on sellanen 0-1 vuotta, kuten myös kuvaamattomissa sukissa.Ja sitten tarinaa siitä mitä tapahtui sen minun lankaplääh-vuodatukseni jälkeen. Muistin nimittäin että onhan minulla ne muutama kool aid - jauhepussi odottamassa että kokeilen sitä hommaa, eli ei kun seiskaveikka vyyhdelle ja testaamaan, lisää tästä löytyy minun omasta blogista, tässä kuitenkin ensimmäinen valmis tuote siitä koolatusta langasta.

Hyväntekeväisyysneuleille painoa tuli yhteensä 87 grammaa ja omille kynsikkäille 33grammaa, eli siis tästä postauksesta kirjanpitoon yhteensä 120 grammaa.

Tämän lisäksi kudoin lappuja Pirjolle hänen jämälangoista kivaa blogiin niitä en ole vielä punninnut joten niistä lisää toinen kerta. Lisäksi päädyin purkamaan yhden 10 vuotta kaapissa marinoituneen neuleen, siitä myös lisää jahka urakka on saatu päätökseen.

1 kommentti:

Puputsi kirjoitti...

Grammat merkitty kirjanpitoon.