28. helmikuuta 2009

Kirpparilankasukat 154 g


Aloitin tässä kuussa monenlaista ja kokeilin uusia juttuja, mikään vain ei tullut valmiiksi näitä toe up -sukkia lukuunottamatta ;) Saldoksi jää siis vaatimattomat 154 grammaa. Lankaa en sentään sortunut ostamaan, vaikka pari kertaa nettikaupat houkuttelivat tarjouksillaan.

Tarkoituksenani oli tehdä kuvassa olevat jämälankasukat kokonaisuudessaan kirpparilangoista, jotka ostin sika säkissä -tyylillä SPR:n Kontista. Langat olivat kuitenkin melkoisia ylläreitä: osa oli epämääräisen likaisia, osa keristä taas paljastui useamman langan sekoituksiksi, jotka oli solmittu yhteen. Niiden kanssa pähkäillessä meni aikaa ja hermot. Tein sukkavarret lopulta vanhasta ja tutusta Novitan langasta, jota oli jäänyt jemmaan.


Hamsterikuukaudesta oli sekin hyöty että sain vihdoinkin ostettua uuden keittiövaa'an ;) Sukkien paino onkin nyt todella tarkasti grammalleen punnittu!

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kauniit sukat!

Punanen kirjoitti...

Ilkeä ylläri minkä langat tekivät! Vaan onneksi välillä Kontista tekee sellaisia löytöjä että huonot yllärit unohtuvat. Sinun grammat on nyt merkitty, ensivuonna paremmalla onnella mukaan?!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan totta, Kontista löytyy yleensä kaikkea kivaa. Ensi vuonna tavoitteeksi sitten 1 kg... ;)