22. helmikuuta 2009

Salaperäiset neuletilkut

Nyt uskallan paljastaa, että niistä salaperäisistä neuletilkuista syntyi yhteisprojektina huivi neuleporukan jäsenelle synttärilahjaksi.

Tarkemmat tiedot huivista löytyy blogistani.


Ja tässä vielä kuva toisesta Sweet Baby Capista. Ekasta tuli liian pieni (pienimmällä koolla) ja tästä toisesta hieman liian iso. Tämän neuloin suurimman koon mukaan ja lisäsin kahdeksan kerrosta eli neljä raitaa ennen kavennusten aloittamista. Ehkä vähempikin olisi riittänyt, mutta eiköpä tuolla käyttäjällä pää vielä kasva.. :)


Näistä kaikista on grammat jo laskettu saldoon. Puikoilla on Cardigan for Merry, josta valmiina on etukappaleet ja takakappale on neulottu kädenteille asti. Enää hihat ja huppu.. Napitkin on jo valmiina, ostin kolme duffelityylistä nappia perjantaina. Lankana Novitan Florica, puikot 3 mm ja lankaa toistaiseksi kulunut huimat 100 grammaa..

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Ihana huivi! Tosi hauska idea.

Chase & Snow Oy kirjoitti...

Upea huivi!

Punanen kirjoitti...

Tässä raportissa taisi olla "vain" ihania kuvia aiemmin raportoiduista grammoista? Florica on ihanaa lankaa, mutta ei ehkä paras vaihtoehto jos yrittää tuhota nopeasti monenmonta grammaa lankaa. Vaan eipä väliksi kun noin upea neule tulossa. Ja mainio tuo huivi!