11. helmikuuta 2009

2. viikkoraportti

Ja sitten on taas viikkoraportin aika. Nyt ehditte monet juuri mainiosti ennen raporttia kertomaan viimeistä neulomuksistanne. Allekirjoittanut ei. Vieressä lojuu vaakatilkku jonka langanpäät roikkuu miten sattuu, onneton patamyssy josta loppui jo kerran lanka ja jossa nyt on puikot kiinni jämälankajatkoksessa ja olohuoneessa on Suuri Projekti eli palmikkopaita josta on vasta hieman helmaa valmiina. On hauskaa seurata muiden tuloksia ja tahdin kiristymistä ja samalla odotella mitä yllätyksiä vielä tulossa.

Blogimme suurin kuluttaja on tässä vaiheessa hamsterointia Annariu hillittömän hienolla 1220 gramman kulutuksella. Annariun "Kamelivaara valmistui mahtavalla neulontatahdilla ja tulosta kelpaa varmasti esitellä missä vain.

Meistä muista grammatilin avanneista ei kukaan ole lähelläkään vielä Annariun tuloksia vaan suurin osa pyörii 300 gramman kieppeillä. Tässä lista sitten muista jotka ovat saaneet neuleita jo pääteltyä.

Punanen              366 g
Mystery Knitter 322 g
Shamina              321 g
HannaM              298 g
Muriska               224 g
JennyF                166 g
Vaapukka            107 g
TiinaV                  78 g

Loput blogilaisemme eivät ole vielä joko ehtineet raportoimaan neulomuksiaan taikka heillä ei ole vielä valmiita töitä esitellä. 

Ainiin  :D Varmasti haluatte myös tietää tässä blogissa kulutettujen lankojen kokonaismäärän?

Se on 3102 grammaa, joka vastaa 62 kappaletta 50 gramman lankakeriä. Ihan mukavasti, eikö?

p.s. jos jonkun blogi puuttuu sivupalkista niin vinkatkaa, lisäilin niitä lähinnä esittelyteksteistä

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi Punanen, hekotan täällä kommentillesi aivan sairaasti. En pahassa mielessä, en. Selvästikin ymmärrät tyyliäni. Se on mukavaa se. Joo..Pitäisi varmaan tehdä vielä yksi pitempi kaulahuivi, että saisi sen puolen kilon rajan rikki. No, onneksi aikaa vielä on.