11. helmikuuta 2009

Kysymys

Tuli ongelma. Voinko laskea hamsterigrammoihin tilkut, joita neulon yhteisprojektia varten (laskisin mukaan vain helmikuussa neulotut tilkut)? En voi laskea koko työtä, koska siihen osallistuu muitakin ja osa tilkuista on neulottu tammikuussa. Kokoan työn itse, mutta pystyn esittelemään sen vasta myöhemmin. Yhden tilkun paino on n. 15-20 grammaa.

4 kommenttia:

Punanen kirjoitti...

Hamsterisäännöistä lainattua: "5. Vain täysin valmiit työt lasketaan, eli grammat voi ilmoittaa vasta kun neule on valmiiksi koottu ja langat päätelty. Poikkeuksena kuitenkin peittotilkut esimerkiksi Vaaka-peittoja varten: yksittäinen peittotilkku lasketaan valmiiksi työksi. (Jos kisan aikana vielä ehtii koota tilkut peitoksi, ei tietenkään voi laskea grammoja kahteen kertaan.)" Eli vastaus on kyllä voit ne helmikuussa tehdyt tilkut laskea hamsterigrammoihin.

Tiina kirjoitti...

Kiva kuulla! Luin nuo säännöt, mutta halusin vielä varmistaa.

Kristel kirjoitti...

Juurikin näin kuin Punanen jo ehti siteerata. :) Peittotilkut on laskettu muistaakseni ihkaensimmäisistä hamstereista lähtien, kun niin moni kuitenkin neuloo Vaakatilkkuja tai vauvanpeittoja tms. :) Ja tilkuthan ovat mitä loistavin tapa kuluttaa pienetkin nöttöset langanjämiä, mikä sopii hamsteri-ideologiaan paremmin kuin hyvin.

Tiina kirjoitti...

Kyseessä ei ole peittotilkku, vaan kaulahuivi, mutta tilkku kuitenkin..