27. helmikuuta 2010

Mukana myös

Hei, olen Ivelle ja olen lankashoppailuaddikti. Erikoisalaani ovat nettikaupat, joissa olenkin päässyt melkoisiin sulovilenismin huippusaavutuksiin sitten viime kesän. Olen nyt mukana ehkä noin kolmatta kertaa. Aiempina vuosina esiinnyin nimimerkillä Iva. Lankavarastoni tarkempia mittoja en oikeastaan edes halua tietää saati kertoa. Riittää, että tiedän ja useimmiten myös muistan ulkoa, mitä sieltä löytyy.

Tällä hetkellä kesken on parikin isompaa keskeneräistä projektia, jotka pitäisi saada hamsteritöiden ohessa valmiiksi, joten loppusaldostani en odota mitään huikeaa. Viimeksi uhosin tekeväni useampia vuosia ufoutuneen neuletakkini valmiiksi, ja taidanpa uhota samaa tälläkin kertaa - toivoakseni paremmin tuloksin.

Varsinainen tavoitteeni hamsterikuukauden aikana kuitenkin on yksinkertaisesti langanostolakko
(olosuhteiden pakottama pieni pellavapoikkeuslupa pois lukien). Vahvatahtoisena ja kovaan itsekuriin taipuvaisena ensi viikonlopun Kädentaitomessutkaan eivät siis ole uhka eikä mikään asian suhteen, enkä yleensäkään ole hypistelijävileeni. Sitä paitsi, odotan ensi kuun aikana kaukaa meren takaa saapuvaksi paljon ihania lankoja, joiden saapumisesta tuskin maltan olla raportoimatta. Ai, mitenkä niin ennakointia?

Sukkelia puikkoja kaikille!

Ei kommentteja: