19. maaliskuuta 2010

*Lankahamsterin tie on kivikkoinen ja pitkä...

Ainakin minulla tällä hetkellä. Ylityöt vievät naisesta mehut siinä määrin, että Esikoisen pusero on jämähtänyt pari kerrosta vaille ensimmäistä strategista huipentumakohtaa eli hihasilmukoiden siirtämistä langalle odottamaan ja vartalo-osan aivottomaan tikuttamiseen ryhtymistä. Myöhäiset neulonta-ajat ja musta lanka ovat armottoman kova yhdistelmä väsyneille aivoille.

Joten olen sitten vain koukutellut sytomyssyjä. Jaa, yhden taisin neuloakin, mutta anyway, uusia myssyjä on tullut viisi kappaletta. Yksi on Evitaa, toinen Tennesseetä, kolmas Kamomillaa, neljäs Bambua ja Violaa ja viides Scillaa; haa, mukavia lankanimiä sitä keksitäänkin!Näissä on lankaa kiinni yhteensä 238 g. Sitten olen lisäksi virkannut yhden tiskirätin Sugar'n Creamista, yhtenä iltayönä, kun aivot olivat erityisen visusti tyhjäkäynnillä. Siihen meni 38 g, joten yhteensä kulutusta edelliseen raporttiin verrattuna on tullut 276 g lisää. Kuvia laitan sitten joskus.

Pikaisesti yhteenlaskettuna luulen, että kulutusta on nyt yhteensä 864 g. Hidasta on, tämä hamsterointi. Mutta se on kyllä myönnettävä, että yhtään ei tee mieli lisää lankaa, (vaikka Cittarissa on mammuttimarkkinat ja 7-v tarjouksessa, ja paikallisessa lankakaupassa olisi 10-vuotisale...) ja sehän se lienee se kaikkein tärkein juttu!

Ei kommentteja: