18. maaliskuuta 2010

Monta juttua on puikoilla, mutta...

...yhtäkään ei vielä valmiina. Olen ehtinyt aloittaa kolme eri työtä: Tulossa on ainakin Textured Circle Shrug, jollaisen Juuli teki supernopeasti. Meikäläiseltä homma sujuu "vähän" hitaammin, vaikka varmaan samoihin aikoihin aloitettiin... Tuo lopun joustinneule yli 200 silmukalla on vaan niiiiiin tylsää. Muuten kyllä kiva malli!

Yhden alpakkalapasen olen jo aloittanut ja purkanut kahteen kertaan, kun en ollut tyytyväinen kuviointiin. Värisävyt olivat liian lähellä toisiaan, joten päädyin lopulta perusraitoihin. Nyt kolmannella aloituskerralla siitä tuli sitten kämmekäs, jolle pitäisi vielä tehdä pari. Lisäksi jonkinlaista kaulurintynkää on tulossa nauhalangasta ja viikonloppuna tarkoitus olisi tehdä Novitan Huopasesta säilytyskoreja.

Painoa on vaikea ennustaa, mutta arviolta 300 grammaa on tähän asti neulottua. Ehkä voin vielä anella lisägrammoja, jos saan tuon yhden puuvillaneuleboleron viimeisteltyä...

1 kommentti:

juli kirjoitti...

Siihen joustinneuleeseen minunkin uskoni meinas lopahtaa. Sitähän riittää ja riittää! Mutta kerran jo tämän mallin tehneenä tiesin, että valmiina se on niin kiva että kanntaa jatkaa vaikkei siltä tuntuiskaan.
Tsemppiä!