28. helmikuuta 2007

12 tuntia ja vähenee koko ajan

12 tuntia (tai 11,5) enää jäljellä hamsterikuuta! Onko hyvä fiilis? Kaikki sanoo jee! Hyvin olemme pärjänneet: kaikki ovat avanneet grammatilinsä, kaikki ovat edelleen mukana ja lankaa on kulutettu yli 17 kg, ehkä jopa yli 18 kg. (En ole vielä laskenut viimeisimpiä grammoja mukaan.) Se on loistavaa!

Pudotuspeliä taidettiin sivuta aiemminkin täällä ja nyt jotkut ovat ilmaisseet mielenkiintonsa sen suuntaan. Jos play-offsit kiinnostavat, ilmoitelkaa siitä edelleen!

Itse ajattelin rutistaa tänään Clapotiksen viime sentit valmiiksi. Kaksi päivää olen ollut neulomatta kerrostakaan, mutta eiköhän huivi ehdi valmistua vielä päivän päätteeksi. Pakko ehtiä! Pudotuspelit taidan jättää väliin, koska sain idean Novitan Bambusta kesä-Ullaa varten ja "joudun" jossain välissä lankaostoksille. (Ja juujuu, talvi-Ulla tulee ensin, se ilmestyy ihan pian.) Muuten ajattelin kyllä ihan käytännön syistäkin pitää lankaostokset minimissä, kun kaikki rahat menevät eläinlääkärille joka tapauksessa eikä herra Visa Luottokunnankaan kärsivällisyys ole rajaton.

Hyvää viimeistä virallista hamsteripäivää kaikille ja onnea alkaviin pudotuspeleihin!

4 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Kiirettä pitää: vielä olis hihoja jäljellä ihan kivasti..!!

Tuosta Lankahamsterien jatkosta... Tavallaan jo ilmoittauduin mukaan, kunnes tekstisi luettuani muistin, että minun on IHAN PAKKO saada Novitan Bambua. Sitä oli Maxi Makasiinilla 3,50e/kerä, eikös se ole ihan käypä hintakin. Voih.

Mihin niitä pudotuspeli-ilmoittautumisia (ja perumisia!) pitäisi ihan virallisesti tehdä?

Marjut kirjoitti...

Arvelisin, että pudotuspeleihin pääsee parhaiten mukaan ilmoittautumalla pääblogin pudotuspelimerkintään - siis siihen, johon laitoin linkin. Siellä ainakin muut ovat ilmaisseet mielenkiintonsa.

Helka Riionheimo kirjoitti...

Fiilis on tautisen väsynyt (kirjaimellisesti) mutta muuten ok :-). Saatan jopa pystyä raportoimaankin tänään vähäsen, jos vain jaksan kerätä energiaa langanpäiden päättelemiseen. Yllättävän voimille käyvää puuhaa.

Ihan kivasti on lankaa kulunut, enemmän kuin etukäteen kuvittelin. Paljonkohan olisi mennyt, ellei olisi tullut sairastamista ja kiirettä putkea sotkemaan ;-).

En tiedä vielä, ilmoittaudunko pudotuspeleihin. Lankaa on kyllä vaikka monen vuoden tarpeisiin, mutta se Bambu...

Hanna kirjoitti...

Olikohan tuo Bambun kauppoihin saapumisen ajankohta tarkkaan harkittu Novitan taholta? Hamsterikuun lopussa lipsuminen on todennäköisempää..