27. helmikuuta 2007

Loppurapsa-infoa

Huomenna on lankahamsterien viimeinen päivä, mikä tarkoittaa sitä, että on aika tehdä loppurapsa ja laskea se vihonviimeinenkin kulutettu gramma mukaan saldoon ja katsoa, kuinka itse kullekin kävi.

Alustavaksi aikatauluksi ajattelin seuraavanlaista:

  • Loppurapsan ensimmäinen versio valmistuu keskiviikkoiltana klo 22 jälkeen. Käytännössä siis katson CSI NY:n ja päivitän samalla rapsaan ilmoitetut neuleet.
  • Tarkistan tilanteen torstaiaamuna töissä ja päivitän rapsaan loput neuleet, jos ja kun joku neuloo vielä yön synkkinä tunteina viimeisiä silmukoita eikä ennätä raportoida niitä keskiviikkoiltana.

Sitten voidaan tsekata tilanne, laskeskella kaikenlaisia hauskoja keskiarvoja ja onnitella itseämme siitä, että hamsterikuu on onnistuneesti takana. Eihän kukaan meistä repsahda tänään tai huomenna, eihän? Onnea ja menestystä ja sukkelia puikkoja kaikille!

1 kommentti:

uhoava gnu kirjoitti...

Saattaa olla että minusta tulee se yön synkkien tuntien neuloja: Villatakki on edistynyt aika paljon ja nyt puuttuu käytännössä enää hihat.. jos oikein tikutan, ehkä tämäkin ehtisi Hamsterisaldoon ja päälle pakkaskeleille!