28. helmikuuta 2007

Viimeiset hamsterigrammat
Nyt on sitten viimeiset hamsterigrammat neulottu. Nämä olivat jämälankaprojektejani, jotka lahjoitan hyväntekeväisyyteen joskus loppuvuodesta (yritän ensin kerryttää lahjoitettavaa vähän lisääkin). Kouluikäisen jalkaan sopivat sukat on tehty 7 veljeksen jämistä, ja tuohon aikuisen pipoon on puolestaan käytetty Nallea, Austermann Stepiä ja Floricaa, aina sen mukaan, mitä sattui jämälankakopasta käteen osumaan edellisen langan loputtua. ;)

Langankulutukset sukkiin 72 g ja pipoon 58 g.

Yhteissaldoni on hamsterikuun osalta 2873 g, jos olen oikein osannut laskea. Tällä määrällä ei voitettu koko kisaa, mutta mielestäni olen silti voittaja. ;) Sain kuukauden aikana tuhottua paljon hamstrattuja lankoja, tehtyä ihania töitä, jotka ovat vain odottaneet inspiraatiota - ja kevennettyä myös jämälankakoppaani. Erityisesti näistä viime päivien jämälankatöistä olen erittäin ylpeä, ja sen tähden vaikken kisaa voittanutkaan, aion ripustaa itselleni henkisen kultamitalin kaulaani. ;) Ja kun asetin kuun alussa itselleni tavoitteksi kuluttaa lankoja yli kilon verran, niin on aika hieno saavutus, kun olen melkein kolminkertaistanut tavoitteeni. Puhumattakaan siitä, että se reilun 17,5 kilon lankavarastoni painaa enää alle 15 kiloa! :D Taputan itseäni päähän ja sanon: "Hyvä, Mari!" :)

Hyvä me kaikki - minusta olemme joka ikinen voittajia, kun olemme pysyneet kuukauden pois lankahyllyjen äärestä ja neuloneet ahkerasti! :)

ONNEA JOKAISELLE VOITTAJALLE! :)

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Jei! Onnea!