22. helmikuuta 2007

7 päivää jäljellä

Enää seitsemän päivää jäljellä! Onko loppuajaksi suuria tai pieniä suunnitelmia?

Itse aloitin Clapotis-huivin Idenan Juvel-langasta, mutta saattaa olla, että hylkään sen ja tekaisen vielä yhden villapaidan, jos vain keksin, millaisen. Viikko riittää hyvin, kun lanka on paksua. Tosin Clapotiskin etenee mukavasti, lankaa kuluu noin kerän verran päivässä. Keriä oli alunalkaen kuusi ja niistä on nyt menossa kolmas, joten valmista pitäisi tulla pian.

Lankahoukutuksiakaan ei ole tullut vastaan. Tiistaina kävimme neuletapaamisen jälkeen Anttilassa hiplaamassa hyllyyn saapuneita Novita Bambuja ja harmittelemassa suppeaa värivalikoimaa (valkoinen, beige, ruskea, vihreä, sininen ja pinkki), mutta kerät eivät vielä halunneet lähteä mukaan. Ne olivat kyllä ihanan pehmeitä ja varsinkin pinkki houkutteli... Samoin pinkki-beige-ruskea -yhdistelmä... Mutta ei tarpeeksi. Lieneekö syynä siihen ulkona paukkuva pakkanen vaiko selän takana seisonut ylidiktaattori Kristel? Idean sain kyllä ja saattaa olla, että kesä-Ullaan mennessä jotain syntyykin, mutta se on jo ihan toinen juttu. (Hahaa, mäkin osaan olla salaperäinen!)

Piikkopirran alea on näin Espoosta käsin helppo vältellä varsinkin, kun kauppa on kiinni silloin, kun minä olen Turussa. (Tämä oli huono aasinsilta varsinaiseen aiheeseen...) Hamsterikausi huipentuu pian Suureen Hamsterigaal... tapaamiseen Turussa sunnuntaina 25.2. klo 12. Pilvin Jessica ja allekirjoittaneen Jack näkevät viimein toisensa! Toivottavasti paikalle saapuu paparazz... neulojia sankoin joukoin. Paikkana on Naantalin Aurinkoisen kahvila, Hämeenkatu 3.

2 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Mulla vähän hamsterikausi hyytyi muiden kiireiden alle, joten villatakkeja suunnitelmista huolimatta tuskin aloitan. Jos nyt saisi nuo parit keskeneräiset sukat valmiiksi ja grammasaldon likemmäs tonnia kuin viittäsataa, niin olisin tyytyväinen! Hurjia saldoja on jo monilla!

Kiusauksiakaan ei ole syntynyt, kun en ole lankakaupoissa käynyt. Netissä olen kyllä vähän katsellut aletuotteita..:/ Mutta selvinnyt himostani ;)

Nyt takaisin potemaan ja pänttäämään, laitan väliaikatietoja itsestäni tällä viikolla vielä (vaikkei mitään valmista olisikaan).

Pilvi kirjoitti...

Hieno aasinsilta...kestänee isommankin kavioeläimen.

Mä kävin eilen siellä mainitsemassasi putiikissa ja totesin, että hyvällä tuurilla niitä alelankoja voi olla vielä ens viikolla jäljellä...tosin mä en taida kyllä ehtiä sinne katsomaan ens viikon ylibuukatun aikataulun takia.

Sammakkovillatakki edistyy, mutta tapahtuuko se tarpeeksi nopeasti? Mitään muuta ei ole keskeneräisenä, joten yllätyksiä ei ole luvassa.

Ja nähdään sunnuntaina ja todellakin paikalle toivotaan ihmisvyöryä! Jessicaa jo vähän jänskättää...:)