28. tammikuuta 2008

Daalia esittäytyy

Jännittävää! Tänne piti rynnätä samantien, kun huomasin saaneeni kutsun. Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun lankahamstereihin ja tavoitekin on vaatimattomasti aloittaa ja saada valmiiksi yksi neuletyö helmikuun aikana. Kun kotona on 9-kuinen huonosti nukkuva, kävelemään opetteleva ja joka paikkaan ehtivä pikkutermiitti, on käsitöihin käytettävissä oleva aika hyvin rajallinen. Ainakin ajattelin neuloa tiskirättejä, mutta toivoisin, ettei ainoaksi saavutuksekseni helmikuussa kuitenkaan jäisi yksi tiskirätti. ;)

Neulomishistoriastani sen verran, että olen neulonut lapsena koulussa (ja inhosin sitä, se oli liian hidasta), virkkaamaan opettelin itsekseni jo ennen koulua ja virkkasin paljon niin koulussa kuin kotonakin. Nykyään koukku ei tahdo pysyä hanskassa millään, puikoilla taas teen mielelläni. Uusimpana välinevaltauksena on kinnasneula, joka onkin varsin veikeä vekotin.

muoksis* tänne lisää vielä sen verran, että lankoja on niin sanotusti kertynyt, mutta siinä ei liene mitään uutta. Valmistauduin henkisesti myymällä ison sinisen Ikean kassillisen lankoja pois juuri hamsterikuukauden alla :p Ja kävin hakemassa yhden pienen (tosin tiukkaan sullotun) muovikassillisen Menitan Outletista tilalle. *vihel* Monta kertaa on pitänyt listata langat ja laskea grammat, mutta se on aina jäänyt akuutimpien tehtävien jalkoihin. Ehkä ihan hyvä, koska en varmaan kykenisi tunnustamaan sitä määrää lankaa, joka minulla varastossa on...

Mitähän vielä? Blogiinikin voi kurkkia. :)

Hauskaa helmikuuta kaikille kanssahamstereille!

-Daalia

Ei kommentteja: