29. tammikuuta 2008

Hiphei!

Mukaan pomppaa 30+ neuleaddikti Uudeltamaalta. Riippuvuus on kehittynyt kohinalla viimeisen vuoden ajan, ekaa kertaa olen mukana hampsteroinnissa. Eipä mulla vielä vuosi sitten ollut pahemmin jemmalankaakaan, mutta nyt on =)

Ostin joku aika sitten isoja muovilaatikoita langoilleni. Eivät mahtuneet neljään laatikkoon, joten heräsin mietiskelemään pitäiskö tehdä asialle jotain. Ahaa-elämys kesti kuitenkin vain pikkuruisen hetken, ja sen jälkeen ollaankin jatkettu lankojen haalintaa. Sain juuri punnitusurakan valmiiksi, oikeastaan isoin homma oli haalia joka puolella pyörivät kerät mukaan. Luulin ne joku aika sitten järjestäneeni, vaan totuus oli taasen toinen. Kokonaissaldoksi sain 21 kg *hups*. Nämä siis vuoden aikana kertyneitä *oho*.

Kovin tarkkoja suunnitelmia en lankahamsteriajalle ole tehnyt. Päätarkoituksena on olla ostamatta lisää, kaikki muu on plussaa ;) Muutamaan puseroon olisi langat olemassa, että jos toisen edes saisi valmiiksi. Huivit ja ohuet villasukat taitaa jäädä täksi kuukaudeksi tauolle..

"Ihanvähän" keskeneräisiä olisi muutama tällä hetkellä, ne ajattelin tehdä valmiiksi ennen kuun vaihdetta. Lähtis tikuttamaan.......:)

Hauskaa ja tuotteliasta helmikuuta kaikille!

p.s. Minuun voit tutustua paremmin Lirularuloru-blogissa

Ei kommentteja: