29. helmikuuta 2008

Taitaa olla...

...täältäkin grammahana sulkeutunut. Villahaalarin viimeistelyn jälkeen tuli totaalinen neulelama, enkä ole kyennyt juuri mihinkään puikotteluhommaan. Pukuun sopivat sukat sain kyllä puikoille, mutta ne ei ehdi tänään valmiiksi. Puikoilla on myös revontuli -huivi pirtin kehräämän karstalangasta, se saattaa vahingossa jopa tulla valmiiksi tämän päivän puolella, mutta kuinka on arvoisa päädiktaattorihamsteri, lasketaanko siitä grammoja, kun olen sen langan saanut SNY:ltäni lahjaksi hamsterikuun aikana?

Hamsterointi on ollut tosi mukavaa. Ei tehnyt tiukkaakaan olla ostamatta lankaa, vaikka Secret Wool avasi ovensa, Titityylle tuli uutuuksia ja Ilu värjää ihan liian herkullisen värisiä lankoja. Oli myös kiva huomata, että pystyn vielä neulomaan ihan rivakastikin, jos päätän niin. Hamsterikuu tuli ehdottomasti tarpeeseen, sain neulekipinän takaisin ja itseluottamusta siihen, että pystyn. Kiitos siis kaikille kanssahamstereille tsemppauksesta ja hyvästä hengestä ja emännälle tempauksen järjestämisestä!

-Daalia

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Voi laskea grammat kuitenkin. :) Lahjalankahan ei ole kisassa kiellettyä. Jos sait valmiiksi, siis. :D

Daalia kirjoitti...

Kiitos vastauksesta.

Ihan vierestä veti, ei jäänyt paljon tekemättä, mutta pikkukaveri ei ollut yhteistyöhalukas illalla ja äidin neulomisaika jäi vähiin. En siis saa huivia laskettua virallisiin hamsterigrammoihin.

Puputsi kirjoitti...

Kiitos myös mun puolesta! :)