1. helmikuuta 2008

Eka projekti menossa

Aloitin tänään kauluria Jengasta. Se tulee lahjaksi, joten ei siitä vielä sen enempää.Tänään (tai oikeastaan jo eilen illalla) alkoikin sitten jo langanostohimo. Miten voi olla!? Pitäisi muka välttämättä saada tehtyä Pikkumiehelle tummanruskea slipari just nyt, eikä siihen ole lankoja (tai lankoja on, muttei sopivia eikä tummanruskeita). No, ei auta, se on sit maaliskuun murheita. Sitäpaitsi enemmän tarpeeseen tulis muutenkin neuletakki, johon on langatkin jo olemassa. Ja silti himottas ne sliparilangat. Ihan vähän vaan piti lankoja kurkkia kaupoilla käydessäkin, mutta en ostanut. Enkä osta!Huh!

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Hienoa ettet sortunut... eikös se niin ole, että kaikki kiva on kiellettyä?? Itsellä askeleet suuntasivat tiistaina lankakauppaa kohti, mutta tein täyskäännöksen parikymmentä metriä ennen. Ajatus jäi kyllä takaraivoon:)) Tsemppiä hamsterointiin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tsemppiä kovasti Outillekin! Ja hyvä että sortuminen jäi väliin (tämä ei siis ole Outille tuo sortumista koskeva kommentti). Jaksakaa nyt ihmeessä mukana, nyt on vasta toinen päivä ja meikä kyllä neuloo,vaan ei ole vielä hamsteriprojekti puikoilla. Toivottavasti kohta on.