24. helmikuuta 2008

Purkutuomion toteuttaminen

Eli sääligrammoja minäkin olen kerjäämässä. Joskus 90-luvun puolivälin tienoilla päätin haluta patenttineuletakin, ei siinä sinänsä mitään pahaa, toteutus vain tökki pahasti. Nyt tuo ihastuttava neule tuli tiensä päähän, puolikas hiha olisi vielä ollut tekemättä. Lanka on jotain värivirheellistä ( nimen omaan!) 7-veikkaa ja sitä on yhteensä yli kilo. Sitä ihmettelen eniten että mikä kumma on minut saanut uskomaan että takakappaleen pitäisi olla toista metriä leveä (no olenhan minä pyöreähkö mutta silti). Nyt haaveilin villaviltin neulonnasta ja tuosta neuleesta sain sopivaa lankaa, joten viimeviikolla sen purin ja uuttakin on jo aloitettu. Suunitelmissa on värjätä työ valmiina jos väri sittenkin vielä tuntuu pahalta. Tässä kuvia ennen ja jälkeen (toisessa kuvassa sitä uutta vilttiä).



Eli neuleessa oli kiinni yli 700 grammaa tätä lankaa, nyt se on purettu ja siitä on kovaa vauhtia tulossa jotain jota oikeasti voisin käyttää. Miten on ,heruuko tästä sääligrammoja?

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Ehdottomasti 50 gramman purkubonus, sankarillista päästä eroon vuosikymmenen vanhasta UFOsta.

Stanna kirjoitti...

Kiitos, eikä tämä lanka edes kasvata lankavarastoani koska olen sen laskenut langaksi jo 5 vuotta (eli siis on aina ollut mukana niissä grammoissa minkä olen lankavarastoni suuruudeksi ilmoittanut).

Puputsi kirjoitti...

Oon ihailusta mykkänä, kuinka joku raaskii purkaa noin vanhan UFOn. Hienoa!

Sääligrammat merkitty kirjanpitoon.