28. helmikuuta 2010

Maanisen lankahampsterin esittäytyminen

No niin. Lähtölaukauksen kajahtamiseen on aikaa 9 tuntia. Olen oman strategiani jo päättänyt, eli ensin neulon itselleni villatakin 7-veljeksestä kun langat tuossa taannoin jo hommasin (1,05 kg) kun Euromarketissa oli jättiraidat Ykkösbonusalennuksella... Sitten tuleekin varmaan hetkeksi aikaa taas isommissa töissä paussia ja varmaankin tulen tekemään peittotilkkuja Ystävyydenpeittoihin. Muuta en lupaa itse tehdä, jos jotakin muuta puikoilta/koukuilta ilmaantuu, niin se on sitten silkkaa plussaa :)

Niin, lankaahan on nurkkiin kerääntynyt tasaisen tappavalla tahdilla nettikaupoista ja fyysisistä liikkeistä. En tunnistanut hampsteriuttani riittävän ajoissa ja hankkinut siihen hoitoa... Nyt viiden vuoden aikana varastoni on kasvanut räjähdyksenomaisesti; vuosi vuodelta hurjemmin. Nyt enemmistö langoistani majailee eteisessä kangaspuiden alla ja ympärillä kun syksyllä pistettiin kämppää vähäsen uuteen uskoon ja menetin oman "lankaluolani".

Tavoitteenani on kuitenkin "tuhota" pari kiloa lankaa ainakin.

Olen siis paitsi tämän blogin apuemo, niin paatunuttakin paatuneempi hampsteri ja edesottamuksiani voi seurailla omassa blogissani Langanpäitä. Koitan muistaa askarrella sinne ehkä vielä tänään langankulutus-laatikon.

Ei kommentteja: