1. maaliskuuta 2010

Huomenta Kiinasta!

Täällä sitä kello on jo yli 10 aamulla ja puikot on heiluneet pari tuntia. Esikoinen heräsi kello 6.50 ja siitä lähtien on sitten keksitty kaikkea tekemistä, kaksoset heräsivät vasta tunti sitten, joten nyt, kun pienimmätkin on aamupalan saaneet, on sitten yhteinen puuhahetki. Sateisen päivän kunniaksi esikoinen katsoo Viidakkokirjaa, kaksoset jumppaa tuossa lelumatolla, kodinhoitaja viikkaa pyykkejä ja minulla on aikaa neuloa tai surffata netissä.

Ensimmäisenä työnä puikoille pääsi peitto kaksinkertaisesta wool:ista ja nalle:sta, kerien loppuja on aika paljon, tulee sitten värikästä jälkeä! Ensimmäinen tilkku on jo valmis ja toinen kohta puolivälissä, nopeasti etenee, kun ainaoikein tikuttaa nelosen puikoilla. Ilmoittelen sitten valmistuneisiin grammat, kun on useampi tilkku tehtynä.

Neuleintoa kaikille! Nyt meillä tarvitaan äitiä muihin hommiin.

2 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Kodinhoitaja kuulostaa niiiiin luksukselta... Minäkin haluan!

Kati kirjoitti...

Meillä on jo aika pitkä tilauslista noille kodinhoitajille (kiinaksi ayi eli sananmukaisesti täti)... :-p taidetaan pakata muuttokontti täyteen tätejä, kun Suomeen palataan!

Oikeasti on kyllä tosi iso apu arjen pyörityksessä, kun kaikki "tylsät" kotityöt jää toisen tehtäväksi (imurointi&lattioiden pesu, pölyjen pyyhkiminen, tiskaus, pyykkäys, silitys). Jäähän sitä itselle vielä näitten lasten kanssa paljon hommaa, mutta sentään on melkein joka arkipäivä pieni hetki, kun saa vain olla rauhassa, nostaa jalat ylös lasten nukkuessa päikkyreitä ja huokaista.

Näitä hetkiä tulee Suomeen palatessa ikävä aivan varmasti!