3. maaliskuuta 2010

Mitenkäs on sujunut?

Kolmas hamsteripäivä alkaa olla loppusuoralla. Onko tullut paljon houkutuksia?

Itselläni ei ole kodin ulkopuolella olevat langat juurikaan huudelleet, vaikka maanantain olin koko päivän lankakaupassa!! Ja tänään kuljin Euromarketin lankahyllyjen vierestä. Mutta langat pysyivät vaiti, onneksi :)

Sensijaan sillä välin kun jälkikasvu oli toteuttamassa omaa taiteellisuuttaan kuvataidepiirissä minä istuin kiltisti autossa neulomassa 7-veikan jättiraitaa nauletakin muotoon. Takakappaleen sain valmiiksi (reilut 250 g) ja nyt alkaa toinen etukappalekin olla jo hyvällä vauhdilla muotoutumassa. Vähän kahvia lisää koneeseen ja takas sohvannurkkaan neulomaan, niin hyvin sujuu :)

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ei ole vielä ohittamattomia houkutuksia näkynyt, saa nähdä miten käy loppukuusta, kun lähden kaverin kanssa pyörähtämään Shanghaihin. Kaverini kun tietää "pari ihan kivaa lankakauppaa" ko kaupungista ja on itse viimeistä kertaa ennen Suomeen paluuta lähdössä shoppaamaan...

Puikoilla on tuon peiton lisäksi sitten pari neuletakkia ihan minulle itselleni. :-o lapsien villasukkalankoja yms kaivellessa laatikosta tuli nuo paitalangat käsiin ja Knittystä pari ohjetta puhutteli aika kovasti. Saas nähdä kuin käy, toinen kaksosista on nuhassa ja valvottaa yöt niin päivällä ei paljoa neuleet etene kun ei jaksa... Aina välillä tikuttelen yhden oikean silmukan peittotilkkuun (aina oikeaa) tai toiseen villatakeista (pyöröillä vartalo-osa menossa, pelkkää oikeaa tässäkin tapauksessa).

Onneksi on maaliskuuta vielä jäljellä! Langankulutus ehkä noin 300g noissa keskeneräisissä, mutta sitähän ei lasketa tässä tempauksessa vaan ainoastaan valmiit jutut...

TanjaV kirjoitti...

Jopas on ahkeraa! Mä olen vasta vähän aloitellut kolmeakin eri työtä, mutta kokonaissuunnitelmaa ei oikein vielä ole. Lankakaupat on kierretty kaukaa! :)

juli kirjoitti...

Päätin etten vilkuile muihin lankohin tässä kuussa kun omiakin on ihan tarpeeksi. :-)

Nyt kun tilejä aletaan korkata, saisiko apuemäntä laitettua meille langankulutustaulukkoa tuonne sivupalkkiin. Etupään ryhmäläisillä on ihan kivan näköstä tilastoa. Olis helpommin jyvällä missä mennään. Ja paljonko tsempattavaa meillä on, ettei toiset kiri johtoon.
Jee kolmoshamsterit!!!