27. maaliskuuta 2010

*pyöreä projekti putosi puikoilta

... eipäs kuin koukulta. Meillehän oli eksynyt iso kartiolllinen paksua valkaisematonta puuvillalankaa, josta alkukuussa sain tehtyä pienen korin. Ajattelin sitten tehdä isomman korin, mutta jouduin yhdessä vaiheessa toteamaan, ettei se millään tahtonut mutkistua, vaan pysytteli suorana. Seuraavaksi rupesin haaveilemaan kylpyhuoneen matosta, mutta siihen olisi tarvittu tuplasti enemmän kuin oli jäljellä (vaikka lankaa tuntuikin riittävän loppumattomiin).
Sitten lanka vihdoinkin loppui, ja päätin olla tyytyväinen. Sillä tablettina tämä pyörylä on tosi kiva. Läpimittaa on reilusti yli 60cm:n. Tämä on ollut niitä klassisia ruokapöytätöitä, eli pari varvia joka aterian aikaan.
Täytyi heti rientää kuvaamaan se aamun kalseassa valossa, eilisviikon räjähtäneet tulppaanit koristeenaan.
menekki 504g, 5.5.mm koukku, kiinteät silmukat, tuntematon puuvillalanka

2 kommenttia:

TanjaV kirjoitti...

Onpas ihana! Minulla oli joskus samantyyppistä lankaa, joka oli itse asiassa peräisin siivousvälinetehtaalta ja oli sitä aitoa ehtaa moppilankaa. Kokeilin sen kanssa yhtä sun toista, mutta en sitten oikein keksinyt, mihin sitä käyttäisi, joten lahjoitin koko astin pois. Nyt vähän harmittaa, kun näen luomuksesi. :)

juli kirjoitti...

Vai semmoista lankaa se olikin. Ihan kiva tuttavuus, toisaalta. Ja toisaalta taas olen onnellinen, ettei sitä ole enää kaapissa.