25. maaliskuuta 2010

*Tunika

Valmistui tunika ihanankuohkeasta Schoeller+Stahlin merino-kashmiirista. Tein sen mutu-tuntumalla, eli katselin satulahihaa kaupan puserosta . Koska en ollut varma lankojen riittävyydestä, aloitin kainaloiden alta väliaikaisella aloituksella. Kudoin ensin ylöspäin, eli tein hihat ja miehustan, sitten jatkoin alaspäin helmaa kunnes lanka loppui. Olin varannut lankaa 10 kerää, ja kaikki män.
menekki 500g plus aloituslanka 12g (leikattiin pois, ei voi enää käyttää)Sitten jos vielä keksisi mitä näistä langanlopuista voisi tehdä niin hamsterikuuni olisi täydellinen!

5 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Tilkkuja... Virkkaamalla isoäidinneliöitä tai neulomalla kulmasta kulmaan.

Hupsuja tupsuja... Mahtaako tupsuja tekemällä hamsterigrammat kasvaa?

juli kirjoitti...

Tupsuista ei ole ollut puhetta. Lankaahan ne kuluttaa, mutta eivät ole neuleottua eikä virkattua. Onko edes kinnasneulatyöt sallittuja?

Kristel kirjoitti...

Tupsut voi laskea jos ne ovat selkeästi osa jotain neuletta, esim. huivin hapsuja, pipontupsuja jne. :)

Kinnasneulatyön hyväksyisin kyllä, joskin tekniikka on sen verran hidas että sillä ei varmaan huimia grammoja saisi aikaan. :D

juli kirjoitti...

Olen nähnyt tupsuista tehdyn tyynyn. Siis pelkkää tupsua toinen toisensa vieressä. Toinen puoli on nähdyssä tyynyssä kangasta, mutta voisihan sen tehdä esim. sileällä neuleella. Mitä sanoisivat säännöt tästä?

Kristel kirjoitti...

Kyllä se minun mielestäni menee, jos kuitenkin tosiaan on selkeästi neulottu esine johon ne tupsut kuuluvat. :)