21. maaliskuuta 2010

pyydän korjausta

Sivupalkista huomasin, että olisin päässyt yli kahden kilon haamurajan. Voi voi, olisikin totta. Valitettavasti on viimeisen postauksen huivit laskettu ilmeisesti kahteen kertaan.
Oikea saldoni on 1918g.
Onkohan muillakin tapahtunut tuplalaskuja? Voisihan emäntä vaikka kuitata jättämällä kommentin, esim. "grammat laskettu", niin kaikki pysyttäis samoilla kärryillä.

Väliaikatiedotuksena, että kyllä niitä grammoja on tulossa, ja josko kohta pääsisinkin tuon kahden kilon rajan yli. Mitä sanovat säännöt huovutettavista neulomuksista? Onko sallittua esitellä ja laskea ne mukaan heti kun tipahtavat puikoilta, vai pitääkö odotella kunnes ne on huovutettu?

1 kommentti:

Ixu kirjoitti...

Mulla on kirjanpito ihan paperilla mutta poika oli hukannut sen toviksi :/ En siis muistanut että olin huivit jo ynnännyt. Ehkä tosiaan pitäisi ottaa käyttöön tuo grammat laskettu juttu. mutta nyt kuitenkin on grammat korjattu

Mä kyllä punnitsisin huovutettavat ennen huovutusta ja ilmottaisin ne grammat (koska kuivuminen voi viedä aikaa...) ja sitten laittaisin vaikka ennen/jälkeen kuvat...