30. tammikuuta 2007

Niina esittäytyy

Heips! Olen Niina ja olen lanka-addikti. Minulta löytyy blogi (Knitter's block) jossa tulee enemmän ja vähemmän esiteltyä lankaa ja valmistuneita töitä ja lankaa ja...sitä rataa.

Osallistuin lankahamstereihin ensimmäisen kerran vuonna 2005 - joka nyt oli ensimmäinen kerta kun se yleensä järjestettiin. Mahtava langankulutusmääräni taisi olla peräti 40g (huovutettu kissanlelu) kun pelleilin koko kuukauden yhden neuleen kanssa enkä saanut sitä edes valmiiksi. Toivottavasti parempi onni tällä kertaa. Viime vuonna en sitten edes aikonut osallistua kun kävin Japanissa ja niin masokisti en sentään ole että olisin siellä jättänyt lankakaupat ja Norot väliin. Tänä vuonna kuitenkin päätin osallistua - ja muistin sitten osallistumisilmoituksen lähetyksen jälkeen että menen ensi viikolla Tukholmaan. Mutta täytynee sitten vain jättää lankakaupat väliin.

Kuukauden strategia noudattaa samaa kuin Marjutilla, eli ei mitään ohuita pitsihuiveja vaan paksumpaa lankaa peliin. Minulla ei nyt mitään hirmupaksuja ole, enkä niitä meinaa tässä nyt epätoivoisesti ostella ennen torstaita mutta eiköhän varastoista jotain käyttökelpoista löydy. Mielessä on paita eräästä palmikkoneulekirjasta ja olenkin jo hylännyt yhden langan mallitilkun perusteella. Lisää tekemään vaan, vielähän tässä ehtii!

Ei kommentteja: