1. helmikuuta 2007

Uhoava gnu esittäytyy

Hei! Olen Uhoava Gnu ja haalin lankaa aina mahdollisuuden tullessa. Opiskelijan budjetilla ei onneksi ja harmiksi osteta isoja määriä lankaa, mutta sitäkin hankalampaa taitaa olla kun lankavarastoni pääasiassa kostuu eriparikeristä. Niinpä hamsterikuussa valmistunee sukkia ja sukkia. Suunnitelmissa on myös villatakki itselle harmaasta Seitsemästä veljeksestä, jota varastoista löytyy kilo. Kaverin vauvan villatakkiin kulunee pieni määrä hamstrattua merinoWoolia.

Ensimmäiset silmukkani olen luonut alle kouluikäisenä gnumamman opissa kesälomalla. Sittemmin on valmistunut kasa epäonnistuneita koulukäsitöitä. Vasta koulun jälkeen käsityöpainotteisessa lukiosa löytyi oikea sävel lankojen kanssa ja jäin koukkuun. Nykyään ystävät ja perhe eivät varmaan muita lahjoja osaa kuvitellakaan kuin neulottuja (ja satunnaisesti ommeltuja).

Viimeinen viikko on kulunut uuteen kotiin muuttaessa, joten helmikuun ensimmäisen viikon aikana pyrin ensinäkin paikallistamaan lankavarastoni (niitä on huijauksen vuoksi sijoiteltu joka ikiseen laatikkoon) ja aloittamaan vaikkapa sukat. Hauskaa hamsterikuukautta kaikille!

Pieni osa (toistaiseksi löytyneistä) langoistani.

Ei kommentteja: