16. helmikuuta 2007

Hiljenen. Ehkä. edes hetkeksi ;)

Nyt ei tule raporttia valmistuneesta hetkeen. Aion nyt keskittyä saamaan sen **run villapaidan valmiiksi ennenkuin aloitan muuta (siis voiko olla, ettei mulla ole kesken kuin 1 hamsterityö?!?). Tosin nyt tarvitsen hiukan neuvoa. Ystäväni toivoi mohairhuivia synttärilahjaksi (ensiviikolla). Mutta minulla ei ole kuin 1 kerä tuota kittenmohairia, josta hän huivia toivoi... Mikä olisi sellainen huivi, mihin tuo lanka riittäisi? Sais olla vielä aika helppo/nopeatekoinen... Vaadinko liikaa? :)

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tsemppistä! Kävisikö huiviksi Pilvinkin tekemä Omppu-huivi?

Kristel kirjoitti...

Mitenkäs Branching Out? Se on aika pitsinen joten aika pieni määrä lankaa riittää. Tai sitten kapeana sellainen reikähuivi, pelkkää 2o yhteen - langankierto -neulosta?

Pilvi kirjoitti...

Omppu on tosi helppo ja nopeasti edistyvä malli, ja lisäksi tuli mieleen Mustaa Villaa -blogin Terhin kehittelemä Helleborus-huivi.

Santtumaaria kirjoitti...

Tuo omppu mulle tuli mieleen itsellenikin... Mä olen vaan niin kehno aloittamaan mitään pitsiin viittaavaa... Mutta täytynee kokeilla. käyn vielä kurkkaamassa tuon helleboruksen ja pähkäilen tämän illan. Kai. Ellei se lanka halua puikoille nythetiäkkiä... :)