14. helmikuuta 2007

Kysely

Hmm. kun syystä ja toisesta lähestyin tämän ryhmän jäsentä tarjouksella hankkia omistukseeni lankaa, ja tämä ystävällinen sielu halusikin lahjoittaa ko. lankaa. Niin RVA Ylituomarin mielipidettä kysyn asiantiimoilta, voinko laskea saaduista langoista neulotut työt kokonaissaldoon vai onko ne unohdettava. ( Keräilen sieltä täältä merinowoolia ( muukin pehmeä merinolanka käy) vaaka ry:n keskosvaatteita varten) Parhaillaan kudon settejä omasta varastostani .

4 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Nyt pitää selventää, että olitko alunperin aikeissa ostaa lankaa, ja jos olit niin oliko tähän joku hyvä hamsterikuunaikainen poikkeusselitys? ;)

Jos siis tarkoitus oli alunperin tilaustyön omaisesti ostaa lankaa keskosvaatteisiin ja olla laskematta tuotoksia hamsterikisaan, sanoisin että näitä lahjoituslankojakaan ei voi laskea. Jos taas kyseessä olisi lahjoitus "muuten vaan", silloin langoista neulotut asiat voi laskea kisaan.

Olinkohan nyt mahdollisimman epäselvä? :D

Helka Riionheimo kirjoitti...

Sen verran nyt tähän puutun että eilen siis tapahtui niin että blogissani mainitsin, että minulla jäi hamsterityöstä yli muutama kerä merinovillaista Woolia, jonka väristä en yhtään pidä. Muoriska kysyi, haluaisinko lahjoittaa ne keskosvaatteisiin, ja minä lupasin. Langan ostamisesta ei ole ollut kyse vaan silkasta hyväntekeväisyydestä ;-). Itse asiassa en muistanut koko kytköstä hamstereihin, ennen kuin Muoriska nosti sääntökysymyksen täällä esiin, olin vain iloinen kun langoille löytyi käyttötarkoitus.

Kristel kirjoitti...

Sittenhän asia on ihan selvä, eli kyseessä on lahjoitus ja langat voi hyvällä omallatunnolla laskea hamsterikulutukseen. :)

muoriska kirjoitti...

Hamsterikuun aikana hankin niitä koska valmiit on sitten lähetettävä maaliskuun loppuun mennessä Ouluun, ja no Kittilässä ei myydä merinolankaa, ja nyt olen käyttänyt niitä mitä ennätin hamstrata vaihdoilla ja ostoilla ennen hamsterikuukautta..

Jäämme odottamaan tuomiota..
ai niin minä ilmaisin kiinnostukseni lankoja kohtaan kun Hekla oli "vuodattanut" inhonsa niitä kohtaan.. Yhteen settiin menee n. 250g lankaa..