13. helmikuuta 2007

Valmista!

Jees, nyt saan grammoja tililleni. Tilkkupeitto sinisistä keristä valmistui, ja sain siihen menemään lähes kaikki siniset lankani. Vähän jäi siniharmaata Nallea ja Floricaa sekä muutama kerä kirkaansinistä (lähes ällön sähkönsinistä) merinovillaista Woolia, joten olen luultavasti ostanut halvalla varastoon, vaikka en pidä sen väristä edes sen vertaa kuin muista sinisistä. Kaikkiaan peiton paino on 900 g (keittiövaakani on suurpiirteistä laatua). Kooltaan peitosta ei tullut suuren suuri, olisikohan noin metrin leveä ja puolitoista pitkä. Kuvassa blogipiski osoittaa, että kissat eivät ole ainoita eläimiä, joiden mielestä kaikki lattialle levitetty pehmeä materiaali on niitä varten. (Korjaan, piskin kokoon verraten peitton leveys on luultavasti noin 80 senttiä ja pituus sitten vähän pitempi.)


Tässä vielä kuva ilman piskiä. Väreiltään ihan onnistunut, mutta olisi pitänyt neuloa vähän paksummilla puikoilla ja virkata reunat löysemmin. Nyt tästä tuli aika jäykkä peitoksi, mutta olkoon.3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Kaunis peitto ja koirulikin näköjään tykkää kovasti:)

Marjut kirjoitti...

Tässä alkaa myös epäilyttää se, että ovatko meidän kissamme sukua blogipiskille... Niin samanlaisia harrastuksia heillä on. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Beautiful blanket and one handsome dog!