12. helmikuuta 2007

Kääk! :O

Voi ei, onko mun kärkipaikka ohitettu??? :O

No täällä tullaan kuitenkin vielä ihan peesissä, hyvä vaan että letkan vetäjä välillä vaihtuu, ja yleisön kannaltahan herkullisin tilanne on kova loppukiri ihan maalisuoralla. ;) Saa nähdä, kuka sitten lopulta päätyy puolella puikonmitalla voittajaksi... ;)

Väliaikatiedotteena kerron, että täällä on tulossa palmikkovillatakki, josta on takakappale valmistunut ja etukappaleet hyvällä mallilla (teen etukappaleet yhtäaikaa). Hihat ovatkin ihan sileää neuletta, joten veikkaan, että suhautan ne sitten tosi nopsasti valmiiksi. Tai oikeastaan toivon. ;) Neulekunto ei ole siis kadonnut mihinkään, pikemminkin täällä ollaan suuren haasteen kimpussa, kun yritän saada villatakin tikutettua ennätysajassa. ;) Haasteita on oltava, eikös vain? :)

Uhmaan myös fysioterapeuttiani, joka määräsi mulle täksi illaksi neulontakiellon! :O Naureskelin vain hänelle, että kuules ei onnistu helmikuussa neulontakielto... ;) Olihan se fysioterapeutti vähän tietty ihmeissään, että kaikenlaisia kisoja sitä netistä löytyykin. :D

Äitini teki tilauksen multa ja oli jo lykkäämässä rahaa, että saan käydä ostamassa lankaa ja alkaa tekemään hänelle neuletta, mutta sanoin, etten ota rahaa vastaan, kun en saa ostaa tässä kuussa lankaa. ;) Katsotaan sitten maaliskuussa... ;)

Tsemppiä kaikille neulomiseen - kohtahan ollaan jo puolessa välissä. :) Toivottavasti maalisuoralle tulee taistelemaan voitosta oikein kunnon suma, kunhan ei vain kukaan sitten kampita toista työntämällä puikkoa tai lankakerää eteen... ;) "Hahtuvia, p....le!" ;D

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ilmassa on suuren neulontajuhlan tuntua... :)

Santtumaaria kirjoitti...

HIH! Älä välitä, mullakin on villapaita tulossa ;)