9. helmikuuta 2007

Apua! Seuraava projekti?

Päätöksiä, päätöksiä, miksen mä osaa päättää? Mikä olisi seuraava projekti nyt, kun huivi valmistui eilen illalla?

Vaihtoehto 1: leveäkauluksinen takki beigestä Novita Rusticasta. Tein sellaisen jo punakirjavasta Maliziososta ja huovutin sen vahingossa pesukoneessa, joten kiertoonhan se lähti. Nyt voisin tehdä vastaavanlaisen takin Rusticasta.

Vaihtoehto 2: tarjolla on myös Emmebin paksua vaaleanpinkkiä villasekoitelankaa, joka ilmoitti haluavansa vähän modatuksi Loop-d-Loopin Lace Leaf Pulloveriksi (ensimmäinen kuva kirjan slide showssa).

Vaihtoehto 3: karvakauluksinen ja -reunuksinen tyköistuva neuletakki valkoisesta Berkshire Bulkysta ja Novita Foxista. Yritin ehdottaa Berkshire Bulkylle, että se tahtoisi olla ylhäältä alas neulottava palmikko- ja/tai raglanneule, mutta se kieltäytyi yhteistyöstä ja ilmoitti haluavansa liittoutua Novita Foxin kanssa. Jos oikein inspiroituisin, villatakki voisi olla folklore-tyylinen eli voisin kirjailla siihen venäläistyylisiä kukkakuvioita langalla ja helmillä, mutta niitä odotellessa ei kannata pidätellä hengitystä.

Vaihtoehto 4: jotain muuta, mitä? Garnstudion Alpaca-Silk kutsuu, samoin monet muut paksut ja ohuet langat... Mitä haluatte nähdä seuraavaksi? Aim ät joor söörvis.

2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Hmm.. kolmonen kiehtoo jotekin minuakin. mutta myös se silkkialpakka... Tee siitä silkkialpakasta jotakin jookos?

Hanna kirjoitti...

Minua kiinnostaisi kakkonen ja silkki-alpakka.