5. helmikuuta 2007

Emilia esittäytyy

Moi!
Olen Emilia. (26-vuotias, tutkija-opettaja-neuleaddikti-DI)
Hamsteriosallistumistani on hillinnyt kuun vaihteessa muutto sekä jo pari kuukautta jatkunut remontointi. Miten voi kerrostalokaksiossa olla niin paljon tekemistä? Innostukseni onkin suuntaunut tapetteihin, maalaamiseen ja muuhun sisustamiseen.

Eilen jo uhkailin, että aloitan taas neulomisen, mutta jotenkin päiväunet voittivat sillä kertaa. Muutenkin kiireitä riittää: hääkutsut pitäisi askarrella ja lähettää jne. (juhlat ovat jo neljän viikon päästä, mutta kovin pienet, joten en ole viitsinyt vielä hiiskua niistä blogissani, että kutsumatta jääneet sukulaiset saisivat tiedon jotain fiksua kautta, eivätkä loukkaantuisi)
Tärkein asia on kuitenkin neulottu, nimittäin häähuivi. Tein islantilaishuivin Hyrna Herborgar, joka löytyy näköjään myös Marjutin arkistoista. Ohjekirjan ostin viime kesänä Reykjavikista. Tosin ennen yllättäen tapahtunutta kosintaa ;) Nojaa, onpäs ällöä. Nyt neuleisiin!


Olen neulonut yläasteajoista lähtien ja aktiivisemmin ehkä parina viime vuotena. Tosin lukioaikana tuli neulottua aika paljon, kun pikkusisko oli silloin sopivan kokoinen (n. 5-10-vuotias). Lankavarastoa on kertynyt jonkinverran. Epäilen, etten kuitenkaan pärjää pahimmille hamstereille. Olen välineurheilija tässäkin lajissa, joten puikkoja ja muuta sälää löytyy myös paljon. Tosin puikkolaatikkoani en viitsi punnita, sillä tällä hetkellä siellä majailevat myös käsipainot.

Ehkäpä tänään lähtee ensimmäinen hamsterityö matkaan ja pääsen rentoutumaan samalla Gilmoren tyttöjen kanssa.

Ei kommentteja: