9. helmikuuta 2007

Jotain valmista


Sain äsken valmiiksi uudet sukat, jotka ovat menossa synttärilahjaksi työkaverille. Laitan sukista kuvan huomenna, sillä nyt ne kuivattelevat sukkapyykin kanssa pesun jäljiltä. Olen vallan tyytyväinen sukkiin, niiden lisäksi laitan pakettiin teetä.

Lankaa kului sukkapariin vain 56 grammaa ja aikaakin meni viikko, joten tolkuttoman montaa valmista työtä en taida tässä kuussa saada valmiiksi.


Tänään otan puikoille hiukan isomman työn, etten aivan viimeiseksi tässä hamsterikisassa jää. Postimies ei vielä ole tuonut uusia pyöröpuikkojani, joten harjoittelu niiden kanssa taitaa jäädä ensi viikkoon tai jopa viikonloppuun.lauantaiaamun edit, lisäsin kuvia

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Nämäkin grammat on nyt kirjattu muistiin. Tsemppistä seuraavan työn kanssa!

Santtumaaria kirjoitti...

Onpas kivan näköinen mallineule sukissa. Ihanat!

vattumato kirjoitti...

Kauniit sukat!

Hanna kirjoitti...

Mallineule tuntui aluksi kovin vaikealle, mutta parin toiston jälkeen se lähti sujumaan ulkomuistista, oikein hyvä bussineulomus siis tuokin. Tein sukkiin ohjeesta poiketen tiimalasivarpaat ja lisäsin varteen helmiä. Nuo helmet neulonnassa ovat olleet ihana uusi löytö tänä vuonna. Vaikka nuo helmet ovat kevyitä punnitsin jämälangat ja vähensin alkuperäisestä määrästä, ettei vaan tule liikaa kulutettuja grammoja.