4. helmikuuta 2007

Pukinkontti valmiina

Reippaana neulojana neuloin eilen telkkaria katsellessani tuota muodotonta neuletta karkeasta langasta. Kun Frasier loppui, lankaa oli vielä jonkin verran jäljellä. Nukkumatti oli kuitenkin heittänyt hiekkaa silmiini (ei kuitenkaan blogilistan hiekkalaatikolta), joten päätin mennä kissan viereen nukkumaan. Aamulla sitten neuloin tuon valmiiksi ja päätin huovuttaa tuotokseni. Jostain kumman syystä langat eivät huopuneet lainkaan ensimmäisessä pesussa (40 asteen kirjopesu), eikä tuo toinenkaan pesu (60 asteen kirjopesu) ihmeitä saanut aikaan.

Nyt pukinkontti kuivattelee kylppärissä ja sen jälkeen se on valmis ottamaan lahjoja vastaan. Melkoisesti saan tehdä villasukkia ensi jouluksi, jos tuon aion saada täyteen. Lankaa tuohon viritelmään meni kunnioitettavat 485 grammaa, vaikka se karvasikin koko sohvan. Nyt minä siirryn sukkien pariin, sillä nekin pitäisi saada valmiiksi. Onnistuin huutamaan pyöröpuikot itselleni Ebaysta, nyt vain odottelen postimiestä saapuvaksi. Menita-retki voisi olla hamsteroinnin tuho, joten ihan äkkiä en ole sinne menossa.

Maanantaiaamun edit. Kun langan hamstraaminen on kielletty, tämä hamsteri hamstraa puikkoja. Sain yhdestä neljän pyörön Addi turbo-setistä toisen mahdollisuuden (hintaa puikoille tulee postikuluineen 18,49 £) ja tajuan hyvin, etten tarvitse lisää puikkoja (langan kanssa tätä tunnetta ei tule koskaan). Jos joku kanssaneuloja on niistä kiinnostunut voin ne kuitenkin ostaa ja välittää. Toivon kiinnostuneilta yhteydenottoja sähköpostiini tämän päivän aikana (menen nukkumaan Täydellisten naisten jälkeen).
puikotellen@gmail.com

Ei kommentteja: