7. helmikuuta 2007

Esittely ja ensimmäiset grammat

Vihdoin saan minäkin avattuani suuni. Eli heipä hei, olen Dricsu, irkistä joku saattanee tunnistaa nikillä Drica. Olen reippaan vuoden neulonut ahkerasti. Aiemmin olen neulonut tahdilla lapaspari tai kaksi vuodessa. Tämän reilun vuoden aikana olen erityisesti kunnostautunut lankojen ostamisessa sekä uusien töiden aloituksessa. Neulekirjastokin on kasvanut.

Tammikuun lopussa punnitsin langat ja niitä löytyi n.6900g. Joukossa on langat pariin paitaan sekä jokunen mukava sukkalankakerä, mutta suurin osa on pieniä määriä eri lankoja, joita pitäisi saada kulutettua. Tavoitteena on, ettei jatkossa olisi niin paljon epämääräisiä lankakeriä, joita on ostettu yksi tai kaksi "kun halvalla sai". No, katsotaan miten käy..

Blogia en (vielä) omista, sillä en ole päässyt selvyyteen niinkään tärkeistä asioista kuten nimi tai blogin ulkoasu. Tavoitteena on kuitenkin aktivoitua silläkin saralla.

Jotain olen saanut valmiiksikin. Pääasiassa olen taistellut Ene's Scarfin kanssa (Rowanspun 4plysta värinä Sugar). Neljännen kerran silmukat luotuani (ja kaiken mentyä jälleen pieleen ..) aloitin kuitenkin sukat Austermannin Stepistä. Tikuttelin niitä pari päivää ja lankaa kului arviolta 70 g. Tästä on hyvä jatkaa.

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! Lisään grammat listaan.