2. helmikuuta 2007

Ensimmäiset 1,5 vuorokautta takana

Jo ensimmäiset puolitoista vuorokautta takana! Miltä tuntuu? Santtumaaria sai jo ensimmäisen työn valmiiksi, onnittelut siitä!

Täällä olo on hyvä, mutta rauhaton. Tuntuu siltä, että juuri nyt jokaisessa lankakaupassa on hyviä tarjouksia ja houkuttelevia uutuuksia ja että juuri nyt jokin ihana lanka menee sivu suun, vaikka valikoimat ovat tasan tarkkaan samat kuin tammikuun viimeisenäkin päivänä.

Ensimmäinen hamsterityökin etenee. Sorruin ja aloitin verkkohuivin mustasta Kid Mohairista, vaikka tarkoituksenani oli neuloa paksuja lankoja. Ajattelin kuitenkin tehdä jotain (kummi)tätini hautajaisiin, jotka ovat viikon päästä sunnuntaina. Tiedossa on kuitenkin iloisempiakin juhlia, sillä huomenna ovat ystäviemme häät ja sinne minulla onkin jo huivi valmiina. Enää pitää vain värikoordinoida miehen kravatti omaan asuun, mutta sillä taas ei ole mitään tekemistä neulomisen kanssa... Vai haluaisikohan hän neulotun kravatin?

4 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Hih, jos värikoordinointia ajattelet,niin älä kysy haluaako hän neulotun kravaatin.. eikös se melkein himoneulojan siipalla kuulu ollakin??

rebekka42 kirjoitti...

Ei hyvin ala kuukausi. Retkahdin tekemään puuvillasta pitsihuivia. Ekana mulla oli malli, mutta kun malli ei napannut, aloin säveltämään. Ja nyt työ etenee hitaasti. Voi minua!

Pilvi kirjoitti...

Mulla on ihan täysi knitters block päällä. Ei yhtään keskeneräistä työtä enkä tiedä mitä aloittaisin ja mistä langasta.
Ohjeähky vaivaa myös, tähän maailmaan mahtuu liikaa kivoja ohjeita.

Lisäksi tänään meni yksi loistotyöpaikka sille toiselle parhaalle hakijalle ja oli kyllä aika hilkulla, etten kipaissut oikopäätä lankakauppaan penkomaan hyllyjä...
Grr ja huoh.

Jotain hyvää kuitenkin tässäkin päivässä, kävin nimittäin mummin luona lainaamassa vaakaa ja vein vaihtokaupaksi uudet lapaset... kiitokseksi lapasista sain kuitenkin koko vaa´an ikiomaksi. Mummi vaan ihmetteli, että mihin kummaan sinä sitä vaakaa tarvitset, eihän nykyään kukaan sellaista käytä kun kaikki on valmiiksi punnittua...:)

Helka Riionheimo kirjoitti...

Minun hamsterointini käynnistyy hitaasti, ja aionkin tänä vuonna keskittyä enemmän olemaan ostamatta lankaa kuin tuhoamaan jo ostettuja :-). Tänään valmistui yksi virkattu verkkohuivi, mutta koska aloitin sen pari päivää sitten, se ei ole hamsterituota. Varastolankoja siihen onneksi sentään kului. Hamsteriprojektiksi päätin ottaa peitteen tekemisen mökkitilkkuina. Eilen näytti jo siltä, että ensimmäinen tilkku valmistuu heti samana päivänä, mutta sitten huomasin tehneeni virheitä tilkun teossa ja purin koko homman. Ei pitäisi tehdä ensimmäistä tilkkua uudella tekniikalla samalla kun tekee jotain ajatukset muualle vievää (kuten korjaa tenttejä). Nyt on uusi tilkku tekeillä. Lisäksi aloitin tyttären hammaslääkäriä odottaessani laukun virkkaamista :-).