1. helmikuuta 2007

Nyt se alkoi

Nyt se sitten alkoi, helmikuu. Tsemppiä kaikille! Jo yhdeksän ja puoli tuntia aktiivista hamsterointiaikaa takana eikä omilla puikoilla ole ollut vielä silmukkaakaan - mutta eiköhän tilanne tästä korjaannu.

Näin aluksi muutama kysymys ja vinkki:

Zeska on kirjoittanut ohjeita kuvien lataamisesta ja labelien käytöstä toiseen hamsteriblogiin. Käykääpä vilkaisemassa!

Samalla voisin muistuttaa labelien käytöstä: jotta vaikkapa valmistuneet työt tai johonkin muuhun aiheeseen liittyvät viestit olisi helpompi löytää, merkitkää ne labeleilla, esim. valmistuneet työt labelilla Valmistuneet. Labels for this post -kenttä löytyy heti viestikentän alapuolelta. Muutenkin labeleita kannattaa käyttää; tällä hetkellä käytössä on vain esittelyviestien label Esittelyt, mutta kaikki voimme lisätä niitä harkinnan mukaan. Voit esimerkiksi labeloida viestisi omalla nimelläsi.

Entäpä pitäisikö meidän keksiä ryhmällemme nimi? Ehdotuksia? Teemmekö bloginapin? Keksimmekö salaisen kättelyn ja teemasävelmän, jota voimme viheltää kaupungilla? Entä haluatko muuttaa blogin ulkoasua ja jos haluat, millaiseksi?

7 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Teemalaulusta tuli jostain syystä heti mieleen Gloria Gaynorin I will survive tai suomeksi Oon voimissain... sitä voisi vihellellä niinä heikkoina hetkinä kun löytää itsensä "ihan vaan kurkkaamasta" lankakaupan hyllyillä tai nenä kiinni näyteikkunassa.

muoriska kirjoitti...

Hih.. mulla alkoi soimaan päässä:
"käymään vain lankakauppaan mennään eikä olemaan, käymään vain kyllä laihis loppuu aikanaan, käymään vain mennään ,eikä ostamaan, käymään vain , ostan uutta kun vain nään "... kuka tunnistaa alkuperäisen??

No tunnusta voisi esim. noista painonpudotushommista ottaa esim. keventäjät, tai langanvartiat.. tai tuhannen kilon keikka :)

uhoava gnu kirjoitti...

Hyviä nimiehdotuksia Muoriskalla!
Minä voin tehdä bloginapin ja headerin blogiin, jos tarvetta!

Pilvi kirjoitti...

Langanvartijat saa täältä kannatusta!

uhoava gnu kirjoitti...

Labelseista:
Jos silmäni eivät ole langanhimosta jo vinksallaan, sivupalkista taitaa puuttua LABELS-lista. Ilman sitä niiden käytöstä on aika vähän hyötyä.

Marjut kirjoitti...

Nostelen tästä kommentteja esille, jotta voidaan jatkaa keskustelua - ja lisäsin labelsit sivupalkkiin. Alkaahan tämä Bloggerinkin käyttö vähitellen sujua näin Movable Typen käyttäjältäkin!

Hanna kirjoitti...

Eikö Lankahamstereille sopisi nimeksi myös Tuhannen kerän keikka? Tuo Langanvartijat sopii minulle kyllä.