28. maaliskuuta 2010

Kolme päivää aikaa

Huh-heijaa! Jos nyt vain laskelmani pitävät paikkansa, niin meillä on melkein jo 17 kiloa lankaa kulutettuna! Se on aika mieletön määrä! Se on aivan tavattoman iso läjä lankaa muunnettuna tarve-esineiksi taikka käyttövaatteiksi. Ja vasta yksi raportoitu retkahdus ja tipahdus! Hieno ryhmä!

Itse olen jumittunut ikävään startitikseen. Kaksi etiopianuttua on kesken, yksi TTS-paita on kesken, yksi kaulahuivi on kesken, virkattu pipokin on kesken... Pitäisi ottaa tukeva ote niskasta ja tehdä vaikka tuo pipo ensin valmiiksi (vajaa 100 g veikkaan että painoksi tullee) ja sitten nuo etiopianutut (noin 70 g kappale).

Kolme päivää aikaa ennen kuin tämä lankavaraston laihdutustalkoo loppuu. Onko meistä jäljelläolevista 14 (17??) irrotettavissa sen verran energiaa ja neulonta/virkkausintoa että saisimme 20 kilon haamurajan ylitettyä? 3,178 kiloa olisi tällää hetkellä vajaana. Tarkoittaen noin 1060 grammaa päivälle ja noin 76 grammaa per nenä per päivä. (jos kolme raportoimatonta hamsteria on vielä mukana, niin sitten se on vain reilu 62 grammaa).

Pystymmekö me siihen? Pystytäänhän me siihen! Puikot suihkimaan ja rikkomaan kahdenkymmenen kilon raja! MARS!!!

1 kommentti:

juli kirjoitti...

Startitiksesta olen itsekin kärsinyt tänä vuonna. Mutta muistui mileen äidin neuvo: kun olet kokeissa ja vastaat ksymyksiin, vastaa ensin helppoihin jotka tiedät, sitten vasta vaikeisiin.
Eli tee ensin nopeat pois päältä, ja katso sitten mihin aikasi vielä riittää!
Tsemppiä muillekin kanssa-hamsteroijille!